Metsämuistoja Vantaalta

Suonlaitaa Tolkinkylässä vuonna 1956. Kuva: Vantaan kaupunginmuseo
Kuvassa suon laitaa Tolkinkylässä vuonna 1956. Suo on sittemmin saanut väistyä laajenevan kaupungin edestä. Kuva: Vantaan kaupunginmuseo.

Metsät ovat vantaalaisille tärkeitä. Osana lähimetsävuotta Vantaan kaupunginmuseo ja ympäristökeskus haluavat kuulla, minkälaisia erilaisia muistoja liittyy Vantaan metsiin. Mitä lähimetsä on merkinnyt juuri sinulle? Oletko kenties kohdannut tai tuntenut lähimetsässä jotakin ikimuistoista? Muistatko metsistä vanhoja talviteitä, oletko huomannut siellä mieltä askarruttavia kivikasoja tai rakennusten raunioita? Osaatko kertoa missä sijaitsee hiidenkirnuja tai muita luonnonmuodostelmia? Tai onko kohdallesi sattunut mieleenpainuvia eläinkohtaamisia tai muuta yllättävää? Muisto voi olla eilispäivältä tai monta vuotta vanha.

Kerro mieleenpainuvin metsämuistosi

Kerro mieleenpainuvin metsämuistosi ja merkitse se karttaan! Maptionnaire-kyselyyn. Voit myös toimittaa muistosi sähköpostitse osoitteeseen ymparistosuunnittelu@vantaa.fi (kirjoita otsikkokenttään ”Metsämuistoja Vantaalta”) tai postitse Metsämuistoja Vantaalta, Vantaan kaupunki/Ympäristökeskus, Pakkalankuja 5, 01510 Vantaa.

Metsämuistoja kerätään vuoden 2018 loppuun asti. Saadut muistot kootaan julkaisuksi ja niistä tehdään näyttely.

Löydät tapahtuman myös Facebookista!

Metsämuisto Vantaalta

Metsämuisto Vantaalta

Ajankohtaista

Instagram

Twitter