Myrbacka invånarforum 29.5. på Kilteri skola

Nyhet

Vad är på gång i Myrbacka? Välkommen att diskutera aktuella frågor i Myrbacka med stadens ledning på det invånarforum som ordnas 29.5 från och med kl. 18 vid Kilterin koulu eller på distans på adressen vantaa.fi/invånarforum-myrbacka2023.

Människor tittar på street art i Myrbacka..

På plats och diskuterar med dig är tf. stadsdirektör Katri Kalske, biträdande stadsdirektörer, sakkunniga och förtroendevalda. Programmet innehåller en allmän frågestund och diskussioner kring olika teman i mindre grupper under ledning av de biträdande stadsdirektörerna.

Det ordnas trevliga aktiviteter och vård av barnen under den tid som invånarforumet pågår, så du kan komma med hela familjen. Barnens program börjar kl. 17. Kaffe med tilltugg serveras från kl. 17.30.

Program

kl. 17 program för barn

kl. 17.30 kaffe

kl. 18 kvällens program börjar

kl. 20 evenemanget avslutas.

Innan själva programmet framförs Mamia Companys pjäs för familjens yngsta barn (på finska): Kisu pikkulainen vaarojen varjoissa - vuorovaikutteinen tanssisatu ystävyydestä ja perheen tärkeydestä (en interaktiv danssaga om vänskap och om hur viktig familjen är). Om du vill kan du också lämna ditt barn på barnparkeringen för barnpassning under hela programmet.

Under programmet håller Katri Kalske ett anförande och stadsmiljöns verksamhetsområde presenterar byggprojekten i Myrbacka. Det är fritt fram för invånarna att ställa frågor i ordet är fritt-sektionen. Programmet innehåller en allmän frågestund och diskussioner kring olika teman i mindre grupper under ledning av de biträdande stadsdirektörerna.

I temaborden diskuteras åtminstone följande ärenden

Stadens ledning: trygghet och utveckling av tjänsterna

Fostran och lärande: skolmat och samhällsevenemang i skolor

Stadskulturen och välbefinnande: Idrottsanläggningar och -platser och möjligheter för unga att tillbringa sin tid

Stadsmiljön: renlighet och byggandan

Välfärdsområdet: Hälso- och sjukvårdstjänsternas tillgänglighet i Myrbacka

Delta i invånarforumet på distans (Teams-möte)

Har du frågor om invånarforumet eller förhandsenkäten? Kontakta oss!

Tommi Ostrovskij

Delaktighetskoordinator, Vanda stad

Tfn +358 43 824 8694


tommi.ostrovskij@vantaa.fi

 

Keywords

Bli involverad