Myrbacka invånarforum 29.5. på Kilteri skola

Nyhet

Vad är på gång i Myrbacka? Välkommen att diskutera aktuella frågor i Myrbacka med stadens ledning på det invånarforum som ordnas 29.5 från och med kl. 18 vid Kilterin koulu eller på distans på adressen vantaa.fi/invånarforum-myrbacka2023.

Människor tittar på street art i Myrbacka..

På plats och diskuterar med dig är tf. stadsdirektör Katri Kalske, biträdande stadsdirektörer, sakkunniga och förtroendevalda. Programmet innehåller en allmän frågestund och diskussioner kring olika teman i mindre grupper under ledning av de biträdande stadsdirektörerna.

Det ordnas trevliga aktiviteter och vård av barnen under den tid som invånarforumet pågår, så du kan komma med hela familjen. Barnens program börjar kl. 17. Kaffe med tilltugg serveras från kl. 17.30.

Program

kl. 17 program för barn
kl. 17.30 kaffe
kl. 18 kvällens program börjar
kl. 20 evenemanget avslutas.

Innan själva programmet framförs Mamia Companys pjäs för familjens yngsta barn (på finska): Kisu pikkulainen vaarojen varjoissa - vuorovaikutteinen tanssisatu ystävyydestä ja perheen tärkeydestä (en interaktiv danssaga om vänskap och om hur viktig familjen är). Om du vill kan du också lämna ditt barn på barnparkeringen för barnpassning under hela programmet.

Under programmet håller Katri Kalske ett anförande och stadsmiljöns verksamhetsområde presenterar byggprojekten i Myrbacka. Det är fritt fram för invånarna att ställa frågor i ordet är fritt-sektionen. Programmet innehåller en allmän frågestund och diskussioner kring olika teman i mindre grupper under ledning av de biträdande stadsdirektörerna.

I temaborden diskuteras åtminstone följande ärenden

Stadens ledning: trygghet och utveckling av tjänsterna
Fostran och lärande: skolmat och samhällsevenemang i skolor
Stadskulturen och välbefinnande: Idrottsanläggningar och -platser och möjligheter för unga att tillbringa sin tid
Stadsmiljön: renlighet och byggandan
Välfärdsområdet: Hälso- och sjukvårdstjänsternas tillgänglighet i Myrbacka

Delta i invånarforumet på distans (Teams-möte)

Har du frågor om invånarforumet eller förhandsenkäten? Kontakta oss!

Tommi Ostrovskij

Delaktighetskoordinator, Vanda stad
Tfn +358 43 824 8694

tommi.ostrovskij@vantaa.fi

 

Keywords

Bli involverad