Höstens invånarforum ordnas som ett hybridevenemang måndag 21.11 i Korso

Nyhet

Hallå Korso, hur står det till? Höstens invånarforum ordnas som ett hybridevenemang måndag 21.11 kl. 18–20 (kaffe från kl. 17.30), dvs. du kan delta på plats i Lumo hall (Gråsiskvägen 14) eller på distans

Ritva Viljanen tempo-orkesterin kanssa Vantaan kaupungintalon aulassa.

Stadsdirektör Ritva Viljanen kan man möta i Lumo hall 21.11.

Hallå Korso, hur står det till? Höstens invånarforum ordnas som ett hybridevenemang måndag 21.11 kl. 18–20 (kaffe från kl. 17.30), dvs. du kan delta på plats i Lumo hall (Gråsiskvägen 14) eller på distans. Stadsdirektör Ritva Viljanen, biträdande stadsdirektörer, sakkunniga och förtroendevalda är på plats vid invånarforumet för att svara på frågor. Vi bjuder in alla invånare i Korso med omnejd och alla andra intresserade av frågor som berör området! Evenemanget samarrangeras av Korson kyläneuvosto.

På invånarforumet kan du diskutera och ställa frågor till stadens ledning. Du kan delta i den traditionella delen med frågor och svar, men också diskutera aktuella saker, olika tjänster och frågor som gäller verksamhetsområdena vid olika temabord. I den här enkäten kan du föreslå frågor till delen med frågor och svar och meddela vilket av temaborden som du tycker är det mest intressanta.

Fjärrdeltagande länk 

Keywords

DelaktighetBli involveradEvenemang