Korson asukasfoorumi kutsuu keskustelemaan alueen asioista 21.11.

Uutinen

Korson asukasfoorumissa keskustellaan alueen asioista kaupungin johdon, muiden asiantuntijoiden ja asukkaiden kesken 21.11. klo 18–20 Lumosalissa. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteyksin.

Ritva Viljanen tempo-orkesterin kanssa Vantaan kaupungintalon aulassa.

Ritva Viljanen on tavattavissa Lumosalissa 21.11.

Kaupungin johdon asukasfoorumi järjestetään Korsossa maanantaina 21.11. klo 18–20. Kahvia on mahdollisuus nauttia ennen asukasfoorumia klo 17.30 alkaen. Tilaisuuteen voi osallistua sekä paikan päällä että etäyhteydellä. Paikkana toimii Lumosali Lumon monitoimikeskuksessa, osoitteessa Urpiaisentie 14, 01450 Vantaa.

Paikalla Korsossa ovat asukkaiden kysymyksiin vastaamassa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, apulaiskaupunginjohtajat, asiantuntijoita kaupungin eri toimialoilta, poliisin edustajat sekä Korson kyläneuvosto. Tilaisuuteen ovat tervetulleita erityisesti Korson ja lähialueen asukkaat, mutta myös muut alueen ja kaupungin asioista kiinnostuneet.

Tilaisuus alkaa klo 17.30 kahvituksella, jonka järjestää urheiluseura Korson Veto. Klo 18.00 alkavassa ohjelmassa on perinteiseen tapaan esityksiä alueen ajankohtaisista asioista. Oman kysymyksensä pääsee esittämään suoraan kaupungin johdolle yleisessä kyselyosuudessa. Lopuksi osallistujat pääsevät valitsemaan itselleen kiinnostavan teemapöydän, jossa käydään keskustelua tarkemmin kaupungin palveluista Korsossa. Tilaisuudessa on viittomakielen tulkkaus.

Kaupungin johdon asukasfoorumi jalkautuu kaksi kertaa vuodessa jollekin Vantaan kaupunginosista. Keväällä 2022 asukasfoorumi järjestettiin Ylästössä. Asukasfoorumi on yksi kaupunkitasoisista kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista kuntavaalien välillä.

Etäosallistumislinkki 

Tapahtuma Facebookissa

Tapahtuma Vantaan tapahtumakalenterissa

Avainsanat

OsallisuusOsallistu ja vaikutaTapahtumat