Matsedlar

Etiketter

BarnfamiljerUngaStuderandeEleverSeniorer

I Vanda stad produceras cateringtjänsterna av Vantaan Tilapalvelut Vantti Ab, Palmia Ab, Attendo Ab, Compass Group Finland Ab och JPS Palvelut Ab. Vantaan Tilapalvelut Vantti Ab producerar mat för merparten av skolorna och daghemmen.

Aktuella matsedlar finns på tjänsteproducenternas webbsidor. Temamatsedlarna publiceras skilt.

Vantaan Tilapalvelut Vantti Ab:s objekt:

  • Daghem och skiftesdaghem
  • Skolor
  • Varia Pyrolavägen, Tennisvägen och Bäckhagen
  • Äldreboende och sjukhus
  • Hemservice och matsalar
  • Servicehus

Palmia Ab:s objekt:

  • Daghem
  • Skolor
  • Varia Aviapolis

Attendo Ab, Korso åldringscentral

Compass Group Finland Ab, Verksamhetscentret i Malmängen

Avgiftsbelagda mellanmål i skolorna

I flera av våra skolor kan eleverna köpa ett hälsosamt och mångsidigt mellanmål. Mellanmål erbjuds om det finns tio eller fler köpare. Längden på elevernas skoldag avgör vilka dagar i veckan mellanmålet finns att köpa. Mellanmålet hjälper att orka genom de sista lektionerna på eftermiddagen och hobbyerna efter skolan. Mellanmålet säljs ofta i skolans matsal på rasten klockan två. Mellanmålen kostar 0,50 € - 2,00 €. Till mellanmål säljs till exempel frukt, yoghurt, fyllda semlor mm. På stadens webbsidor finns en förteckning över stadens skolor som säljer mellanmål.

I flera av våra skolor betalas mellanmålen med stadskortet som du kan lösa in på något av Vandainfos serviceställen. Det lönar sig att skriva ut ansökningsblanketten för stadskortet som finns på stadens webbsida före du hämtar kortet. Du kan vid behov också få blanketten på Vandainfo. Några av skolorna använder andra betalningssätt. Fråga mellanmålsförsäljaren om praxisen i din skola.

Måltider för pensionärer med stadskortet

Vardagar erbjuds alla äldre möjligheten till en mångsidig och hälsosam måltid på nedannämnda restauranger som drivs av staden. Man kan komma och äta på restaurangerna om man skaffat sig ett stadskort. Pensionärer bosatta i Vanda kan lösa in kortet på Vandainfo.

Lunchen består av en sallad till huvudrätten, bröd, bredbart pålägg, matdryck, soppa eller varmrätt med vegetariskt alternativ och efterrätt eller kaffe. Dagens lunch följer matsedeln i den ifrågavarande enheten.

Stadskortet är det enda accepterade betalningsmedlet.

År 2022 är lunchpriset för pensionärer 8,33 euro.

Några matställen debiterar ett lite högre pris för lunchen. Den överstigande delen ska i så fall betalas kontant eller med till exempel bankkort.

More information

Janne Heikkilä

Vantaan kaupunki, Hankinta
Palveluasiantuntija
+358 40 581 7594 janne.heikkila@vantaa.fi

Anne Mäkelä

Vantaan kaupunki, Hankinta
Palveluvastaava
+358 43 824 7743 anne.makela@vantaa.fi