Ruokalistat

Vantaan kaupungilla ateriapalveluntuottajia ovat Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy, Palmia Oy, Attendo Oy, Compass Group Finland Oy ja JPS Palvelut Oy. Suurimpaan osaan kouluista ja päiväkodeista ruuan tuottaa Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy.

Ajantasaiset ruokalistat löytyvät palveluntuottajien verkkosivuilta. Teemaruokailuista julkaistaan erilliset ruokalistat.

Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy:n kohteita:

  • Päiväkodit ja vuoropäiväkodit
  • Koulut
  • Varia Talvikkitie, Tennistie ja Ojahaka
  • Vanhainkodit ja sairaalat
  • Kotipalvelu ja ruokasalit
  • Palvelutalot

Palmia Oy:n kohteita:

  • Päiväkodit
  • Koulut
  • Varia Aviapolis

Attendo Oy, Korson vanhustenkeskus

Compass Group Finland Oy, Malminiityn asumis- ja toimintakeskus

Maksulliset välipalat kouluissa

Useissa kouluistamme koululaiset voivat ostaa terveellistä ja monipuolista välipalaa. Välipalaa tarjotaan, kun ostajia on kymmenen tai enemmän. Oppilaiden koulupäivän pituus määrittää, kuinka monena päivänä viikossa välipalaa on myynnissä. Välipala auttaa jaksamaan iltapäivän viimeisillä tunneilla sekä koulun jälkeisissä harrastuksissa. Välipalaa myydään usein koulun ruokasalissa kello kahden välitunnilla. Välipalojen hinnat ovat 0,50 € - 2,00 €. Välipaloina myydään esimerkiksi hedelmiä, jogurtteja, täytettyjä sämpylöitä yms. Listaan välipalaa myyvistä kouluista voit tutustua kaupungin verkkosivuilla.

Useissa kouluissamme välipalat maksetaan kaupunkikortilla, jonka voit lunastaa Vantaa-infon toimipisteistä. Kaupunkikortin hakemuslomake kannattaa tulostaa kaupungin verkkosivuilta ennen kortin hakemista, tarvittaessa saat lomakkeen myös Vantaa-infosta. Muutamissa kouluissa käytetään muita maksutapoja. Oman koulusi käytännöt saat tietää välipalan myyjältä.

Eläkeläisten ruokailu kaupunkikortilla

Monipuolinen ja terveellinen ruokailumahdollisuus on tarjolla kaikille ikääntyneille arkisin alla mainituissa kaupungin ylläpitämissä ravintoloissa. Ruokailemaan pääsee, kun on hankkinut käyttöönsä kaupunkikortin. Vantaalla asuva eläkeläinen voi lunastaa kortin Vantaa-infoista.

Lounas sisältää lisäkesalaatin, leivän, levitteen, ruokajuoman, keiton tai lämpimän ruoan kasvisvaihtoehdolla sekä jälkiruoan tai kahvin. Päivän lounas mukailee kyseisen toimipisteen ruokalistaa.

Maksuvälineenä käy vain kaupunkikortti.

Eläkeläisruokailijoille lounaan hinta on vuonna 2022, 8,33 euroa.

Osa ruokapaikoista veloittaa lounaasta hieman tätä enemmän. Tällöin ylimenevä osuus tulee maksaa käteisellä tai esimerkiksi pankkikortilla.

Lisätietoja

Janne Heikkilä

Vantaan kaupunki, Hankinta
Palveluasiantuntija
+358 40 581 7594 janne.heikkila@vantaa.fi

Anne Mäkelä

Vantaan kaupunki, Hankinta
Palveluvastaava
+358 43 824 7743 anne.makela@vantaa.fi