Vantaan päivän konserttia tähdittävät Suvi Teräsniska ja Pete Parkkonen

Uutinen

Asiasanat

Tikkurilan suuralueKulttuuriAsukkaat

Vuodesta 1992 alkaen vietettyä Vantaan päivää juhlitaan 15.5.2022 jälleen kahden korona vuoden jälkeen hyvän musiikin parissa Tikkurilantorilla. Lavalle astuvat upea Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble, sekä valovoimaiset suosikkiartistit Suvi Teräsniska ja Pete Parkkonen. Kello 16 alkavaan konserttiin on vapaa pääsy.

Konserttiyleisöä ja trumpetti

Vantaan päivän konsertti kuullaan Tikkurilantorilla 15.5. klo 16.

Vantaan Viihdeorkesteri on Vantaan oma orkesteri, joka esiintyy joko täysimittaisena sinfoniaorkesterina tai pienemmillä Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble -kokoonpanoilla. Orkeskeria johtava Ako Kiiski on räätälöinyt Vantaan päivän konsertin sovitukset juuri tälle Ensemble-kokoonpanolle, eli yleisölle on luvassa spesiaaliherkkua.

Suvi Teräsniska on muun muassa Vain elämää -ohjelmassa katsojat hurmannut laulaja, jonka tunnettuja kappaleita ovat mm. Hento kuiskaus, Täydellinen elämä, Sinä olet kaunis ja Tämä maailma tarvitsee rakkautta. Teräsniska on julkaissut 11 albumia, joista kaikki ovat myyneet vähintään kultaa. Teräsniska on palkittu Emma-gaalassa, Iskelmä-Finlandialla 2016 ja Kullervo Linnan säätiön palkinnolla.

Pete Parkkonen ponnahti julkisuuteen Idolsista, ja hänet tunnetaan monipuolisena ja energisenä esiintyjänä, jolla on erityistaito villitä yleisönsä. Parkkonen valmistelee parhaillaan neljättä albumiansa, ja hänen tunnetuimpia hittejään ovat Kohta sataa, Ei nyt, Myyty, Voimaa ja valoa ja Portaat.

Avainsanat

TapahtumatMusiikkiKonsertit