Ravitsemusneuvonta

Asiasanat

TerveysAsukkaat

Ota yhteyttä ravitsemusneuvojaan!

Chat on auki keskiviikkoisin kello 10.00-13.00.

Ravitsemusneuvonnan chat-palvelussa Vantaan kaupungin ravitsemusasiantuntija neuvoo ja tukee kaupunkilaisia ravitsemukseen ja syömiseen liittyvissä kysymyksissä ja pulmissa. 

Ravitsemusneuvonnassa saat tukea ja apua syömiseen liittyviin pieniin haasteisiin, kuten

  • kasvipohjaisten ruokavalintojen lisäämiseen ruokavaliossa, 
  • sopivan ateriarytmin löytämiseen, 
  • ravitsevien välipalojen koostamiseen.

Chat-palvelu näkyy sivun oikeassa alareunassa sinisenä puhekuplana. Voit asioida chatissä nimettömänä. Palvelu kysyy postinumeroasi tilastointia varten.

Ravitsemusneuvontaa tarjotaan myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Voit olla yhteydessä ravitsemuksen asiantuntijaan myös joko sähköpostilla tai puhelimitse arkisin kello 9.00 - 15.00. Mikäli ammattilainen ei pysty vastaamaan puhelimeen, hän soittaa takaisin mahdollisimman pian. Sähköposteihin pyritään vastaamaan kolmen arkipäivän kuluessa. Ethän lähetä sähköpostitse arkaluonteista tietoa, kuten henkilötunnustasi tai tietoa diagnooseista.

Huom! Ravitsemusneuvonta ei ole terveydenhuollon tarjoamaa ravitsemusterapiaa. Terveydenhuollon tarjoama ravitsemusterapia toteutuu terveysasemilla ja on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat apua mm. sairauteensa liittyviin ravitsemushaasteisiin, painonhallinnan erityisongelmiin tai aliravitsemukseen. Ravitsemusterapiaan pääsy edellyttää sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilön arvion hoidon tarpeesta sekä lähetteen. Lue lisää Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen ravitsemusterapiasta täältä.

Yhteystiedot:

Saana Karjalainen, FM (ravitsemustiede)

Puhelin: 040 185 3636

sähköposti: saana.karjalainen@vantaa.fi

Ravitsemusluennot:

Vuodelle 2023 on suunnitteilla myös luentoja ja asiantuntijamme voi myös kutsua luennoimaan seuroille ja yhdistyksille. Luennoista tiedotetaan tällä sivulla. Luentopyynnöistä voi laittaa tiedustelut Saana Karjalaiselle sähköpostitse: saana.karjalainen@vantaa.fi

Ravitsemusneuvonnan kehittäminen vuosina 2022-2024 on osa kuntalaisten terveyttä edistävää hanketta. Hankkeen tarkoituksena on edistää kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia. Lisätietoja hankkeesta alla olevan linkin kautta.

 

 

Lisätietoja

Saana Karjalainen

Liikuntapalvelut
Projektisuunnittelija
040 1853636 saana.karjalainen@vantaa.fi

Avainsanat

NeuvontaPalvelu