Festarikävijä – ohjeita terveysturvallisuudesta Tikkurila Festivaalilla

Vantaalla järjestetään Tikkurila Festivaali 22.–24. heinäkuuta. Järjestäjä vastaa tapahtumasta ja sen ohella festivaalien terveysturvallisuudesta. Osallistujien on erittäin tärkeää noudattaa tartuntatautiviranomaisten ohjeita ja sääntöjä ja tällä tavalla omalta osaltaan varmistaa kaikille turvallinen tapahtuma. Tästä uutisesta löydät tietoa sekä kaupungin osuudesta tapahtuman aikana että vinkkejä järjestäjän tarjoamista palveluista.

Vantaan kaupunki toimittaa festivaaleille jaettavaksi maskeja ja jalkautuu paikan päälle jakamaan rokotusaikoja. Väliaikaisessa rokotuspisteessä rannekkeiden ennakkovaihtopisteen läheisyydessä Kauppakeskus Dixissä voi hakea itselleen rokotuksen tai rokotusajan maanantaista perjantaihin 19.–23. heinäkuuta. Rannekeiden vaihtopiste sijaitsee Dixin 3. kerroksessa Kaivokukan vieressä ja rokotuspiste 1. kerroksessa. Osallistujien kannattaa lähteä festivaalille omien maskien kera, mutta varastoa voi täydentää kaupungin maskilla.

Katso järjestäjän turvallisuusohjeet Tikkurila Festivaalin Facebookista (viesti on kiinnitetty sivun ylimmäksi julkaisuksi) tai festivaalin verkkosivuilta. Jos sinulla on mahdollisia koronan oireita ennen festivaalia, tapahtumaan ei tule osallistua ja sinun tulee hakeutua testiin.

Tapahtumassa on mukana järjestäjän koronayhteyshenkilö. Jos tarvitset hänen apuaan, kysy puhelinnumero festivaalin henkilökunnalta. Jos alat tuntea festivaalin aikana koronaoireita, mene välittömästi tapahtuman ensiapupisteelle. Siellä henkilökunta ohjeistaa sinua, ja oireiset voidaan myös eristetysti ohjata ulos alueelta.

Jos olet osallistunut tapahtumaan ja saat jälkeenpäin koronaoireita, hakeudu välittömästi testiin. Varaa aika HUS:n koronabotista osoitteesta koronabotti.hus.fi. Jos testitulos on positiivinen, kotikuntasi tartuntatautiyksikkö on sinuun yhteydessä, antaa lisäohjeita ja vastaa tartunnanjäljityksestä tarvittaessa yhteistyössä Vantaan tartuntatautiyksikön kanssa. Odottaessasi tartuntatautiyksikön yhteydenottoa noudata Vantaan nettisivuilta löytyviä ohjeita.

Jos et ole vielä saanut koronarokotetta, voit varata ajan osoitteesta koronarokotusaika.fi.

Katso Vantaan kaupungin koronaohjeet osoitteessa vantaa.fi/korona.

Vantaan kaupunki toivottaa kaikille festariosallistujille turvallista ja hauskaa festivaalia!

Lue myös

Julkaistu: 21.7.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter