Monikulttuurinen itsenäisyyspäiväjuhla vain Vantaa-kanavalla 6.12.

Banda Caribe -yhtyeen jäsenet.

Itsenäisyyspäiväjuhlan vietto muuttuu uusien koronarajoitusten mukaiseksi. Juhlaa voi seurata vain Vantaa-kanavan suorana lähetyksenä Kulttuuritalo Martinuksesta 6.12. klo 13-14.30. Vielä selvitetään, mitä muutoksia ohjelmaan tehdään, jotta sen voi toteuttaa turvallisesti.

Monikulttuurinen itsenäisyyspäiväjuhla

Su 6.12.2020 klo 13-14.30

Kulttuuritalo Martinus

Suora lähetys Vantaa-kanavalta.

Ohjelmaan voi tulla muutoksia:

Juhlapuhe: Antti Lindtman

Esiintyjät: Njaro Rasalo, Etni Khan, Romanien musiikkikerhon kuoro, Minna Tervamäki, Anni Jokimies, Soila la Canela ja Lazaro Torres sekä Banda Caribe -ryhmä.

Juontaja: Renaz Ebrahimi

Kulttuuriseppä 2020 -palkinto

Tapahtuman järjestävät Vantaan kulttuuri- ja asukaspalvelut sekä Hakunilan kansainvälinen yhdistys. Järjestelyissä huomioidaan koronaepidemiaan liittyvät turvallisuusohjeet ja noudatetaan voimassa olevia kaupungin ja valtion ohjeistuksia.

Esiintyjistä

Njara Rasolo asuu Helsingissä, mutta on kotoisin Madagaskarilta. Hän on omistanut koko elämänsä tanssille ja on kiertänyt tanssiryhmänsä kanssa ympäri Eurooppaa. Tällä hetkellä Njara opettaa tanssia ja tuottaa tapahtumia sekä Suomessa että Madagaskarilla.

Etni Khan on vahvaääninen ja sielukas artisti, jonka musiikissa yhdistyy soulin ja r'n'b:n pehmeät saundit ja iskevä rytmiikka.

Minna Tervamäki oli pitkään Suomen Kansallisbaletin tähtitanssija. Eläköidyttyään Kansallisbaletista Tervamäen ura koreografina on painottunut yhä enenevässä määrin poikkitaiteelliseen yhteistyöhön mm. kuva- video- ja viulutaiteilijoiden kanssa.

Anni Jokimies on suomalainen tanssija ja baletinopettaja. Jokimies on tanssinut kuororooleja sekä sooloja lukuisilta maineikkailta koreografeilta.

Romanien musiikkikerhon ryhmä esiintyy yleensä parinkymmenen hengen kuorona, mutta viime aikoina pienempinä ryhminä pandemiatilanteen vuoksi. Ryhmä esittää suomalaista, romani- ja gospelmusiikkia. Joni Enroth toimii kuoron johtajana ja Jean Benjamin Roth toimii musiikillisena johtajana.

Banda Caribe soittaa Kuuban ja Karibian saarten iloisia rytmejä, kuten merenguea, salsaa, cha cha chaata ja bachataa.

Lazaro Miguel Torres Brioso on kuubalainen tanssinopettaja, tanssija ja koreografi, joka on ennen Suomeen muuttoaan tanssinut Havannan kuuluisassa Tropicana showssa ensitanssijana.

Soila La Canela on ammattitanssija ja tanssinopettaja, joka on opiskellut tanssia New Yorkissa, Havannassa ja Länsi-Afrikassa. Hän on esiintynyt ja opettanut Suomessa sekä kansainvälisillä festivaaleilla yli 20 vuoden ajan ja voittanut pohjoismaiden salsamestaruuden ja lukuisia muita tanssikilpailuja.

Kuva: Teemu Mattsson

Uutista muokattu 20.11. 2020: otsikkoa ja ohjelmaa muutettu

Julkaistu: 13.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter