Lumon palvelut

Kulttuuripalvelut

Monitoimikeskus Lumo on kulttuurin ja taiteen kohtauspaikka, jossa järjestetään korkeatasoisia kulttuuripalveluja niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.

Lumosali on 325-paikkainen monitoimisali, joka on varustettu monipuolisella esitystekniikalla.

Se soveltuu hyvin teatteriin, konsertteihin, seminaareihin ja vastaaviin yleisötilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Lumossa on myös mahdollisuus monipuoliseen taiteiden harrastamiseen. Lumossa toimii useita taiteen perusopetusta antavaa koulua:
Musiikkileikkikoulu Lystileikki, Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulu, Vantaan kuvataidekoulu , Vantaan musiikkiopisto, Vantaan Tanssiopisto ja Uudenmaan Suzuki-Instituutti.

Ravintola Villiankka

Villiankka on 200-paikkainen asiakasravintola, joka tarjoaa myös tilaustarjoilua kokouksiin ja juhlatilaisuuksiin. Ravintolapalveluista vastaa Vantaan Tilapalvelut Vantti Oy 043 825 4912 villiankka@vantti.fi.

Ravintola Villiankan lounas avoin kaikille.
Lounasaika klo 11 - 13

Lumon kirjasto

Lumon kirjaston palvelut löytyvät kahdesta kerroksesta. Alakerrassa on lainattava aineisto, esitystekniikalla varustettu satunurkka, lyhyen asioinnin nettipäätteitä, skannausmahdollisuus sähköpostiin monitoimilaitteella, sekä nettipäätteitä lapsille ja nuorille. Lainaus ja palautus toimivat itsepalveluna automaateilla. Kirjaston asiakaspalvelu ottaa vastaan uudet asiakkaat sekä auttaa tiedonhaussa. Varaukset voi noutaa itsenäisesti kirjaston sisäänkäynnin lähettyviltä varaushyllystä.

Kirjaston parvelle on sijoitettu opiskelu- ja ryhmätyöhön soveltuvia pöytäryhmiä ja erillinen lukusali. Parven työasemat ovat käytettävissä itsenäiseen opiskeluun tai työntekoon. Lukusali tarjoaa rauhallisen opiskelutilan.

Vantaa-info

Vantaa-info on paikallistiedon ja asioinnin keskus. Siellä saa joustavasti tietoa ja opastusta julkisista palveluista, korsolaisista järjestöistä, Korson alueesta ja Korson aluetoimikunnasta sekä osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista alueella. Vantaa-infossa voi hoitaa useita asioita kuten matkakorttiasiat ja kaupungin laskut.

Lehti- ja nettikahvila Uutisankka

Uutisankan sanoma-ja aikakauslehdet ja yleisöpäätteet ovat siirtyneet kirjaston tiloihin.

Nuorisopalvelut

Nuorisopalveluiden Korso-Koivukylän aluetoimisto sijaitsee Lumossa. Aluetoimisto palvelee nuorisotila-, avustus-, toiminta- ym. asioissa.

Lumon lukio

Lumon lukio on yleislukio, jossa on opiskelijoita noin 560. Lumon lukion painotuksia ovat matemaattis-luonnontieteelliset opinnot ja ympäristötutkimus, kuvataide sekä teatteritaide.


Ajankohtaista

Twitter