Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4. -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset kesäleirit 2019

Vantaan kaupungin Liikuntapalvelut järjestää perinteiseen tapaan liikunnallisia kesäleirejä. Kesäkuussa 3. - 28.6. ja heinä-elokuussa 29.7. – 2.8.2019 leirit järjestetään useassa eri toimipisteessä (lista alla)
Päivittäinen leiriaika on klo 8.30–15.30. Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon päätyttyä. Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Leirit ovat nähtävillä nyt Vantaan liikunta -ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta, ilmoittautuminen alkaa 8.4.2019 klo. 9.00.

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu. Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua. Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila sateen varalle.


Leiripisteet kesäkuu 2019 viikot 23-26:

Hakunilan uimahalli

Tikkurilan uimahalli

Myyrmäen urheilupuisto

Jokivarren koulu

Simonkallion koulu

Seutulan koulu

Vierumäen koulu

Kartanonkosken koulu

Uomarinteen koulu

Rajakylän koulu

Rekolanmäen koulu

Päiväkummun koulu

Jokiniemen koulu

Veromäen koulu

Leiripisteet elokuu 2019 viikko 31:

Tikkurilan uimahalli

Hakunilan uimahalli

Myyrmäen urheilupuisto

Kartanonkosken koulu

Liikuntapalvelut pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

Ajankohtaista

Instagram @vantaankaupunki

Twitter