Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4. -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset kesäleirit 2018

Vantaan kaupungin Liikuntapalvelut järjestää perinteiseen tapaan liikunnallisia kesäleirejä. Kesäkuussa 4.6-28.6.2018 kesäleirit järjestetään 14 eri toimipisteessä ympäri Vantaata. Elokuussa vko 31 (30.7.-3.8.) leirit järjestetään Kartanonkosken koululla sekä Hakunilan ja Myyrmäen uimahalleilla sekä Tikkurilan urheilutalolla. Päivittäinen leiriaika on klo 8.30–15.30.

Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon päätyttyä. Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat ja kesätyöntekijät.

Leirit ovat nähtävillä 16.4.2018 Vantaa liikunta -ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta, ilmoittautuminen alkaa 23.4 klo. 9.00

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu.
Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin ja viikoittain. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua.
Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila sateen varalle. Leirillä pyritään ulkoilemaan mahdollisimman paljon.

Kesäkuun leiripisteet:

Hakunilan uimahalli
Jokiniemen koulu
Jokivarren koulu
Kartanonkosken koulu
Myyrmäen urheilutalo viikot 23,24/ Energia Areena viikot 25,26
POINT
Päiväkummun koulu
Rajakylän koulu
Rekolanmäen koulu
Kanniston koulu
Simonkallion koulu
Tikkurilan urheilutalo
Myyrmäki-halli viikot 23,24,25/ Energia Areena viikko 26
Vierumäen koulu

Liikuntapalvelut pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Ajankohtaista

Instagram

Twitter