Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4. -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset talvileirit 2019

Vantaan kaupungin Liikuntapalvelut järjestää perinteiseen tapaan liikunnallisia talvileirejä. Helmikuussa koulujen talvilomaviikolla 18. – 22.2.2019 leirit järjestetään kahdessa eri toimipisteessä; Tikkurilassa ja Myyrmäessä. Päivittäinen leiriaika on klo 8.30–15.30. Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon päätyttyä. Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Leirit ovat nähtävillä nyt Vantaan liikunta -ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta, ilmoittautuminen alkaa 7.1.2019 klo. 9.00.

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu. Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua. Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila sateen varalle.


Leiripisteet:


Myyrmäen urheilutalo
Tikkurilan uimahalli

Liikuntapalvelut pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Ajankohtaista

Instagram

Twitter