Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4. -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset kesäleirit 2020

Vantaan kaupungin Liikuntapalvelut järjestää perinteiseen tapaan liikunnallisia kesäleirejä. Kesällä 2020 leirit järjestetään 15:ssa eri toimipisteessä.
Päivittäinen leiriaika on klo 8.30–15.30. Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen leiriviikon jälkeen. Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Leirit näkyvät Vantaan liikunta -ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta ti 14.4.2020 klo 9.00 alkaen. (Huom! Ilmoittautumispäivää on myöhäistetty aiemmin ilmoitetusta ajankohdasta. Huomioithan, että vallitsevat poikkeusolot voivat vaikuttaa toiminnan järjestämiseen.)

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu. Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua. Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila.


Leiripisteet kesäkuussa 1.
–26.6.2020:

Tikkurilan uimahalli / Tikkurilan Urheilutalo
Myyrmäen uimahalli
Hakunilan uimahalli
Mårtensdal skola (kaksikielinen; suomi-ruotsi)
Viertolan koulu
Kuusikon koulu
Päiväkummun koulu
Veromäen koulu
Vierumäen koulu
Ilolan koulu
Rajakylän koulu
Uomarinteen koulu
Aurinkokiven koulu
Kartanonkosken koulu
Hiekkaharjun koulu
Kytöpuiston koulu

Leiripisteet elokuussa 3.–7.8.2020:

Tikkurilan uimahalli
Hakunilan uimahalli
Myyrmäen uimahalli
Kartanonkosken koulu

(Liikuntapalvelut pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin)Ajankohtaista

Twitter