Seurafoorumit

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut järjestävät kaksi-kolme kertaa vuodessa seurafoorumeja, joka kerää yhteen kunnan ja liikuntaseurojen edustajat sekä muut liikunnan parissa toimivat keskustelemaan ja vaikuttamaan. Seurafoorumien aiheina ovat olleet tähän mennessä muun muassa uudet liikunta-avustukset, salivuorojen jakaminen ja liikuntapalvelujen strategia ja organisaatiomuutokset.

Seurafoorumi 11.10.2018

Liikuntapalvelut kutsuu kaikki vantaalaiset liikuntatoimijat mukaan Seurafoorumiin! Tämän kertaisessa Seurafoorumissa pureudumme Uusi Vantaa -malliin. Vantaan kaupunki organisoituu uudelleen ja palvelut halutaan entistä paremmin kuntalaisten ulottuville. Mutta miten seurojen toimintaedellytyksiä tukevat palvelut järjestetään? Kuka jakaa avustukset ja käyttövuorot? Kenen johdolla liikuntapolitiikkaa toteutetaan?

Seurafoorumissa 11.10.2018 Kartanonkosken koululla (Tilkutie 5) esitellään suunnitelma kaupungin uudesta organisaatiosta. Tule paikalle kuuntelemaan ja kertomaan meille, miten seuroja voitaisiin palvella parhaalla mahdollisella tavalla.

Seurafoorumin ohjelma

klo 17.30-18 kahvit

klo 18-20 foorumi auditoriossa

  • Tilaisuuden avaus - Veli-Matti Kallislahti
  • Liikuntapalveluiden tietoisku
  • Kenen johdolla Vantaan liikuntapolitiikkaan tulevaisuudessa toteutetaan? - paneelissa vapaa-ajan lautakunnan edustajia
  • Liikunta- ja urheiluseurojen toimintaedellytykset Vantaalla nyt ja tulevaisuudessa, miten palvelisimme teitä parhaalla mahdollisella tavalla? - keskustelua
  • Tilaisuuden päätös - Sirkka Vainio, Vantaan Liikuntayhdistys
  • Esitys

Ajankohtaista

Twitter