Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosali

Kuntosali on suljettu 30.11.2020–30.4.2021

Pääkaupunkiseudulla voimassa olevat rajoitukset jatkuvat 30.4.2021 saakka.

Korttien/kulkutunnisteen lisäajan lataaminen

Kausikorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnikoloaikaa vastaavalla ajalla korttien voimassaoloaika huomioiden. Lisäaika on ladattava kuukauden sisällä palveluiden avauduttua. Lisätietoa kulkutunnisteiden latauspaikoista sekä palvelupisteistä löytyy sivun lopusta.

Koronaohjeistuksia

Vantaan kaupunki suosittelee yli 12-vuotiaille vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa sisäliikuntatiloissa. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät voi terveydentilansa vuoksi kasvomaskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus terveydentilasta katsotaan riittäväksi. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana. Linjaus koskee kaikkea sisäliikuntaa, esimerkiksi koulujen liikuntatilojen seura- ja harrastuskäyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntatiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään.

Lisäohjeistus kuntosalin käyttöön.

Kuntosali

HUOM! Kuntosalin laiteopastukset on toistaiseksi peruttu vallitsevan Covid-19 koronavirustilanteen vuoksi.

Puhelinaika

Liikunnanohjaajilla ei ole voimassa olevia puhelinaikoja.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kuntosaliharjoitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  • liikuntapalveluiden toimistoon 09 8392 4601, suositeltavat soittoajat ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00
  • sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalin esite

Koivukylän kuntosalin laitteet

Harjoittelun aloittaminen edellyttää kulkutunnisteen ostamisen

Itsenäinen harjoittelu kuntosalilla edellyttää kuntosalin kulkutunnisteen ostamisen ja harjoitteluajan lataamisen kulkutunnisteelle. Kulkutunnisteen hinta (10 €) veloitetaan Sinulta yhden kerran (ellet kadota tunnistetta). Lataamme kulkutunnisteella harjoitusaikaa 1, 3 tai 5 kk kerrallaan hinnastomme mukaisesti. Huomioithan, että kulkutunniste jää Sinulle. Emme ota tunnisteita takaisin tai palauta niistä rahaa.

Alennusryhmiin kuuluvaa tuotetta ostettaessa Sinulla tulee olla mukana alennukseen oikeuttavat todiste (esim. eläkekortti, Sporttikortti 70+, todistus työttömyydestä, erityisryhmien kuntosalikortin kantakortti).

Koivukylän vanhustenkeskuksessa harjoittelunsa aloittavat 70 vuotta täyttäneet vantaalaiset voivat lunastaa Sporttikorttinsa ainoastaan Vantaa-infoista. Sporttikorttia varten tulee olla 1 valokuva ja henkilöllisyystodistus. Sporttikortti tulee lunastaa henkilökohtaisesti tai valtakirjaa käyttämällä.

Kulkutunnisteen osto- ja latauspaikat sekä palvelupisteet

Kulkutunniste ostetaan Dixin Vantaa-infosta

Kulkutunniste ostetaan Dixin Vantaa-infosta toimipisteen aukioloaikoina (Ratatie 11, Tikkurila, 2 krs., hissi käytössä).

Kulkutunnisteen lataaminen / maksavat asiakkaat

Maksavat asiakkaat voivat ladata kulkutunnisteen kaikkina aukioloaikoina seuraavissa palvelupisteissä:

  • Dixin Vantaa-infossa (käteisellä tai kortilla) ja
  • Tikkurilan uimahallissa (käteisellä, kortilla tai liikunta- ja kulttuuriseteleillä). Liikunta -ja kulttuurisetelillä voi maksaa ainoastaan normaalihintaisia tuotteita.

Kulkutunnisteen lataaminen / Sporttikorttilaiset

Sporttikorttilaiset voivat ladata kulkutunnisteen seuraavissa palvelupisteissä:

Huom! Ota mukaasi Sporttikortti ja kulkutunnisteesi numero!

Hinnasto

Koivukylän vanhustenkeskuksen kuntosalille myydään ainoastaan kuukausikortteja (1, 3 tai 5 kk). Kuukausimaksun lisäksi kaikkien kuntosalia käyttävien tulee ensimmäisellä ostokerralla lunastaa kulkutunniste omaksi (koskee myös Sporttikorttilaisia). Kulkutunniste maksaa 10 €. Kulkutunnistetta ei lunasteta takaisin harjoittelun päätyttyä.

Kuntosalilla ei ole kertamaksumahdollisuutta tai mahdollisuutta käyttää sarjakortteja. Myyrmäen, Martinlaakson, Tikkurilan ja Hakunilan uimahallin kuntosalikortit eivät ole voimassa Koivukylän kuntosalissa.

Hinnat:

Kulkutunniste: 10 €
Aikuiset: 1 kk 30 €, 3 kk 70 €, 5 kk 105 €
Alennusryhmät / erityisryhmät*: 1 kk 18 €, 3 kk 40 €, 5 kk 65 €
Vantaan kaupungin työntekijät: 1 kk 20 €, 3 kk 45 €, 5 kk 75 €

Alennusryhmät: eläkeläiset, erityisryhmät, työttömät, opiskelijat. koululaisett, varusmiehet ja kuntoustuella olevat

Huomioithan, että liikunta- ja kulttuuriseteleillä voi maksaa ainoastaan täysihintaisia tuotteita (eli hintaluokassa "aikuiset" olevia tuotteita).

Työttömyyden todistaminen

  • TE-toimiston asiakaspalvelujärjestelmän Oma asiointi -sivuilta tulostettu korkeintaan 1 kk ikäinen todistus työnhaun voimassaolosta. Hyväksyttävät tunnukset 02 ja 06.
  • Kelan tai työttömyyskassan korkeintaan 1 kk ikäinen todistus/maksuilmoitus maksetusta päivärahasta.

Muut alennusperusteet

Ajankohtaista