Vantaan urheilupuistot

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi Vantaan kaupungin kaikki liikuntapaikat ja muut vuokrattavat tilat suljetaan sekä ohjatun liikunnan ryhmät perutaan 17.3.-13.5. välillä. Kaikki sisäliikuntapaikat ovat tällä välillä kiinni. Käyttövuorot on peruttu kaikkien tilojen osalta.

Kaupungin ohjatun liikunnan tunnit on myös tältä ajalta peruttu. Ohjattuihin ryhmiin ilmoittautuneet saavat vielä erikseen ilmoituksen tuntien peruuntumisesta.

Vantaan urheilupuistot Myyrmäessä, Tikkurilassa, Hakunilassa ja Hiekkaharjussa tarjoavat monipuolista liikunnallista tekemistä ja kokemista kaikenikäisille.

Urheilupuistoissa on erinomaiset puitteet ulko- ja sisäliikuntaan. Ne ovat seurojen ja yksityishenkilöiden käytettävissä ympäri vuoden. Halleissa ja kentillä pääsee usein seuraamaan kotimaista ja kansainvälistä huippu-urheilua. Urheilupuistojen tilat ja ympäristö mahdollistavat yritys- ja kulttuuritapahtumien järjestämisen ja ne ovat helposti saavutettavissa pääkaupunkiseudun julkisella liikenteellä. Huollosta ja siisteydestä vastaa Vantaan liikuntapalvelut.

Urheilupuistot

Ajankohtaista

Twitter