Tikkurilan urheilupuisto

Huom! Koronavirustilanteen vuoksi Vantaan kaupungin kaikki liikuntapaikat suljetaan sekä ohjatun liikunnan ryhmät perutaan 17.3.-13.4. välillä. Kaikki sisäliikuntapaikat ovat tällä välillä kiinni ja käyttövuorot on peruttu kaikkien liikuntapaikkojen osalta.

Tikkurilan urheilupuisto on monipuolinen urheilu- ja vapaa-ajankeskus, joka tarjoaa sinulle puitteet liikuntaan ikään ja kuntoon katsomatta.

Urheilupuistosta löytyvät jäähallit Trio Areena ja Trio Harjoitushalli, urheilutalo Trio Sport Center, kaksi tekonurmikenttää ja talvisin ylipainehalli, hiekkakenttä ja Tikkurilan uimahalli sekä kuntosali.
Lajivalikoimastamme löydät jääkiekon ja muiden jäälajien lisäksi muun muassa salibandyn, jalkapallon, uinnin ja muut vesiurheilulajit, kori-, lento-, ja käsipallon, keilailun, painin ja muut kamppailulajit sekä biljardin.

Urheilupuisto sijaitsee kävelymatkan päässä Tikkurilan asemalta ja on siis kätevästi saavutettavissa julkisella liikenteellä. Tutustu myös majoitus- ja ravintolapalveluihimme - meiltä löytyy kaikki mukavasti samasta paikasta.

Ajankohtaista

Twitter