Urheilu- ja liikuntaseuroille

Amerikkalaista jalkapalloa

Vantaalla toimii reilut 200 liikunta- ja urheiluseuraa, jotka liikuttavat vuosittain kymmeniä tuhansia vantaalaisia tarjoten toimintaa useiden eri lajien harrastajille. Liikuntapalvelut tekee yhteistyötä seurojen kanssa ja luo toimintaedellytyksiä muuan muassa myöntämällä avustuksia ja jakamalla käyttövuoroja liikuntapaikoille.

Näiltä sivuilta löydät tietoa yhteistyömuodoista, käyttövuorojen varaamisesta ja avustuksista. Liikuntaharrastusta aloittelevan avuksi ylläpidämme listaa vantaalaisista seuroista.

Vantaa Liikuntagaala ja mitalikahvit 6.2.2019

Vantaalaista urheilu- ja liikuntavuotta 2018 juhlistetaan perinteiseen tapaan Vantaan Liikuntagaalassa keskiviikkona 6.2.2019 Sokos Hotel Vantaalla Tikkurilassa. Tilaisuuden tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan myöhemmin

Viime vuonna kokosimme ensimmäistä kertaa vantaalaiset arvokisamitalistit yhteiseen mitalikahvitukseen. Mitalistien määrä ja kirjo oli vaikuttava, joten haluamme jatkaa perinnettä ja muistaa myös tämän vuoden mitalistejamme. Yhteiset mitalikahvit nautitaan Liikuntagaalan yhteydessä.

Mitalistien keräämiseksi pyydämme teidän apuanne. Mikäli tiedossasi on urheilija tai joukkue, joka on saavuttanut vuoden 2018 aikana MM-, EM-, PM- tai SM-mitalin, ilmoita siitä meille. Myös kaikki vantaalaiset, mutta muita kuin vantaalaisia seuroja edustavat urheilijat huomioidaan.

Joukkueet voivat olla vantaalaisia seuroja edustavia tai muiden paikkakuntien seurojen joukkueita, joissa on vantaalaisia mitalisteja.

Nimiä kerätään kyselyn kautta vuoden loppuun saakka. Ilmiantajien kesken arvomme 5 kpl10 kerran uinti/kuntosalilippua.

Tilavaraus

Liikuntapaikkojen tilavaraukset voi tarkistaa Timmi -järjestelmästä.

Avustusten myöntämisperiaatteet

Vantaan kaupunki tukee seuroja sekä muita liikunta-alan toimijoita myöntämällä avustuksia vantaalaisiin kohdistuvaan liikuntatoimintaan.

Liikuntapalveluiden hinnasto

Hinnastosta näet tarkat liikuntapalveluiden maksut.

Ajankohtaista

Instagram

Twitter