Aina oppiva Vantaa

Asiasanat

AsukkaatJärjestötYhteistyökumppanit

Elinikäistä oppimista tapahtuu Vantaalla vauvasta vaariin. Oppiminen voi tapahtua kotona, koulussa, harrastuksessa, työelämässä tai vaikka retkellä Sipoonkorven kansallispuistossa. Aina oppiva Vantaa -verkosto kokoaa oppimista edistävät tahot yhteen ja viestii kaikille oppimisen mahdollisuuksista! 

Kaksi eri-ikäistä ompelijaa ompelukoneen äärellä.

Elinikäinen oppiminen on olennainen osa Vantaan kaupungin toimintaa ja kaupungin kehittämistavoitteita. Aina oppiva Vantaan verkostotyö on tiedon jakamista, yhdessä tekemistä ja toisilta oppimista. Opimme myös kansainvälisiltä verkostokumppaneiltamme. Haluamme kanssamme oppimaan kaikki vantaalaiset elinikäisestä oppimisestä kiinnostuneet ja sitä edistävät toimijat. Yhdessä muodostamme Aina oppiva Vantaa -verkoston, jossa tieto liikkuu ja yhteistyökumppaneiden löytäminen on mahdollista.

Aina oppiva Vantaa -verkoston tavoitteet ja toimintasuunnitelma 2022-2025(pdf, 849.58 KB)

Verkoston toimijat

Mukana olevia toimijoita:

UNESCO Learning Cities

Vantaa on Unescon kansainvälisen Learning Cities -verkoston jäsen. Verkostossa jaetaan tietoa, taitoja ja kokemuksia elinikäisen oppimisen kehittämisestä, ja siihen kuuluu 255 kaupunkia ympäri maailman. Työtä raamittavat YK:n Agenda 2030 -tavoitteet.

Vantaa on sitoutunut seuraaviin klustereihin:

  •  Education for Sustainable Development (Kestävän kehityksen opetus ja koulutus)
  •  Health and well-being (Terveys ja hyvinvointi)
  •  Equity and inclusion in education (Kasvatuksen ja opetuksen tasa-arvo ja inklusiivisuus)

Avainsanat

OppiminenKansainvälisyysVerkostotYhteistyö