Agilityn junioreiden MM-kilpailut Hakunilassa 15.-17. heinäkuuta

Uutinen

Vantaan Hakunilan urheilupuistossa järjestetään agilityn junioreiden maailmanmestaruuskilpailut tulevana viikonloppuna 15.-17.7. Kilpailuihin saapuu lähes 300 nuorta ohjaajaa koirineen 20 eri maasta. Perjantaista sunnuntaihin käytäviin kilpailuihin on yleisöllä vapaa pääsy.

Koira agilityradalla

Agilityradalla meno on vauhdikasta.

Agility on vauhdikas ja herkkä laji, joka yhdistää koiran kouluttamisen sekä urheilun. Pärjätäkseen kilpailuradalla koiran ja ohjaajan on tehtävä saumatonta yhteistyötä, sillä nopein virheetön rata voittaa. Pelkkä tarkkuus tai vauhti ei siis riitä, vaan etenkin maailmanmestaruuteen vaaditaan molempia. Agility onkin viihdyttävä ja katsojaystävällinen laji, joka imaisee jännitykseen tottumattomankin katsojan.

Nämä junioreiden avoimet maailmanmestaruuskilpailut järjestetään nyt ensi kertaa Suomessa. Kilpailujen pääyhteistyökumppaneina toimivat Vantaan kaupungin lisäksi PrimaDog, Non-stop dogwear, Evidensia sekä Galican. Kilpailuja suojelee presidenttiperheen koira Osku, mistä kilpailuiden projektipäällikkö Tiina-Liisa Vehkalahti on erityisen iloinen: ”Osku kilpailuidemme suojelijana on meille osoitus siitä, että lasten ja nuorten harrastamista arvostetaan.”

Katso video agility-radasta koiran silmin:

 

Tulevana viikonloppun luvassa on kansainvälistä huippuagilitya, onnellisia koiria sekä nuoria ja taitavia ohjaajia. Kilpailualueella on otettu huomioon myös perheen pienimmät katsojat hauskan puuhan muodossa. 

Juonioreiden MM-kilpailuun voit tutustua tarkemmin: Kilpailun kotisivuilta, Instagramista ja Facebookista.

Kilpailu järjestetään Hakunilan urheilupuistossa osoitteessa Luotikuja 2.

Avainsanat

Kesä