Fribafiesta – uusi frisbeegolftapahtuma 27.-30.12. Energia Areenalla

Uutinen

Fribafiesta on ennennäkemätön ja elämyksellinen frisbeegolfin suurtapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda laji-ihmisille piristystä kaamoksen keskelle ja innostaa uusia harrastajia lajin pariin.

Frisbeegolfin pelaajia

Fribafiestan näytöspäivänä 27.12. tähtipelaajat mittelevät taitojaan All Stars 10-ottelussa, mutta myös yleisö haastetaan hauskoihin yllätyskisoihin ja Holarikisaan. Valmennusklinikoissa huippuvalmentajat opastavat aktiiviharrastajia ja aloittelijoita heittämisen saloihin, myyntikojuissa esitellään uutuuskiekkoja ja lajivarusteita, nopeustutkapisteessä pääsee mittaamaan heittonsa voiman ja fanitapaamisissa voi käydä moikkaamassa idoleitaan.

Pelipäivinä 28.-30.12. areenalle rakennetaan 12-väyläinen sisärata, jossa voi pelata itsenäisesti ja osallistua ilta-ja yökisoihin. Aamuisin tarjotaan ilmainen pelivuoro erityisryhmille, kuten mm. SOS lapsikylän lapsille.

Areenalla nähdään lajin tähtiä eli Väinö Mäkelä, Niklas Anttila, Heidi Laine, Seppo Paju, Lauri Lehtinen, Luukas Rokkanen ja Samuel Hänninen sekä juniorimestarit Silva Saarinen ja Teemu Talikainen. Tapahtuman juontaa Arttu Hiltunen ja äänimaiseman mehevöittää asiansa osaava dj.

Lisätietoa: fribafiesta.fi

Avainsanat

TapahtumatUrheiluMyyrmäkiLiikunta