Hakunilan kirjasto avataan 19.9.

Uutinen

Asiasanat

Hakunilan suuralueKirjastotAsukkaat

Neljä kuukautta remontissa ollut Hakunilan kirjasto avaa ovensa maanantaina 19.9.2022 kello 8.

Hakunilan kirjastorakennus ulkoa.

Remontissa tehtiin sisäilman laatua parantavia korjauksia, uusittiin lattiapinnat ja valaistus sekä tehtiin muita korjaustöitä. Kirjastoon on hankittu myös uusia kalusteita ja tilat järjestettiin paremmin toimiviksi.   

Aikuisten- ja lastenosaston paikat vaihdettiin keskenään. Aikuisten luku- ja lainaustila on nyt selkeämmin oma alueensa. Myös varaushyllyt ja lainausautomaatit on siirretty uuteen paikkaan. Avauspäivänä 19.9. kävijöille tarjotaan kahvia, teetä ja mehua klo 17-18.30.  

Avajaisjuhla lokakuun alussa 

Varsinaiset kirjaston avajaisjuhlat pidetään 1.10. Avajaisista tiedotetaan Hakunilan kirjaston verkkosivuilla osoitteessa helmet.fi/hakunilankirjasto. Lokakuun alussa alkaa myös säännöllinen tapahtuma- ja ryhmätoiminta. 

Varatun aineiston noutaminen ennen avaamista 

Varaukset noudetaan Tikkurilan kirjastosta 14.9. saakka. Varaukset voi noutaa Hakunilan kirjastosta 19.9. alkaen.   

Jos lukitsit varaukset remontin ajaksi, muistathan myös vapauttaa ne. Ohje varauksen vapauttamiseen.       

Jos vaihdoit varausten noutopaikan remontin ajaksi toiseen Helmet-kirjastoon, muistathan vaihtaa noutopaikan takaisin Hakunilaan. Ohje varausten noutopaikan vaihtamiseen.   

Lainojen eräpäivät ja aineiston palauttaminen  

Hakunilan kirjastosta ennen remontin alkamista lainatulla Vantaan ja Espoon aineistolla on eräpäivä 3.10.2022. Ennen kuin Hakunilan kirjasto avataan, lainat voi palauttaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon. Kirjastoauto palvelee keskiviikkoisin kello 17-18 Hakunilan kirjaston pysäkillä 31.8. asti. 
 

Avainsanat

Aukiolot