Hakunilan kulttuuri- ja urheilupuistoa kehitetään – vastaa kyselyyn kehitystarpeista 9.4. mennessä!

Uutinen

Hakunilan urheilupuistoa ja sen lähialueita kulttuuri- ja luontokohteineen kehitetään tulevina vuosina. Monipuolisen urheilupuiston lisäksi alueella on muun muassa Ojangon ulkoilualue, luonnoltaan arvokas Kormuniitynojan alue, Håkansbölen kartanomiljöö sekä Laila Pullisen kotimuseo ja Leonardo da Vilhun veistospuisto.

Kaksi henkilöä tarkastelemassa Kuusijärven ulkoilualueen opastetta

Kaupunki haluaa kehittää alueesta entistä monipuolisemman vapaa-ajanvieton kohteen, Itä-Vantaan helmen. Tämä tehdään esimerkiksi helpottamalla saapumista alueelle ja liikkumista alueen eri kohteiden välillä, esimerkiksi toteuttamalla opastettuja luonto- tai kulttuurireittejä. Myös itse kohteita kehitetään.

Alueen kehittämistarpeista on avattu asukaskysely, joka on auki sunnuntaihin 9.4. saakka osallistuvavantaa.fi-sivustolla. Kyselyssä voi kertoa esimerkiksi, miten opastusta eri kohteisiin alueella olisi hyvä parantaa, ja millaisia tapahtumia alueelle toivoisi.

Asukkaiden näkemyksiä hyödynnetään, kun vuonna 2024 aletaan laatia alueen kehittämisen yleissuunnitelmaa. Yleissuunnitelman pohjalta tehdään aikanaan vielä tarkemmat rakennussuunnitelmat.

Asukkaille järjestetään aiheesta myös työpaja 14.8. klo 17.30–20. Työpajan järjestämispaikka ja muut työpajaa koskevat tiedot tarkentuvat myöhemmin.

Avainsanat

Osallistu ja vaikuta