Hakunilan lumitykit hiljenivät varastettujen kuparikaapeleiden vuoksi

Uutinen

Asiasanat

Hakunilan suuralueLiikunta ja ulkoilu

Hakunilan urheilupuiston lumitykeistä on varastettu eilen kuparisia sähkökaapeleita, minkä vuoksi lunta ei pystytä tykittämään. Helmikuussa järjestettävää hiihdon Suomen Cupin osakilpailua varten lunta on kuitenkin ehditty tykittää riittävästi.

Lumitykki Hakunilan urheilupuistossa

Hakunilan urheilupuiston kovan onnen talvi sai eilen jatkoa, kun kävi ilmi, että osasta lumitykeistä oli varastettu kupariset sähkökaapelit. Näin ollen lunta ei voida tällä hetkellä tykittää lainkaan.

- Uudet osat tykkeihin toki tilataan mahdollisimman pian, mutta voi olla, että tämän talven tykkilumet olivat tässä, kertoo liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti.

Viime vuoden puolella lumen tykittämisen aloittamisen estivät keskeneräiset sähkötyöt urheilupuiston alueella. Hakunilassa on kuitenkin tällä hetkellä mukavasti lunta ja ladut ovat erinomaisessa kunnossa. Hiihdon Suomen Cupin osakilpailu hiihdetään laduilla 11.-12.2.

Varkaat ovat iskeneet Hakunilaan myös aiemmin tänä talvena, kun Vantaan hiihtoseuran varastosta varastettiin kaikki sukset ja muut välineet. Itä-Uudenmaan poliisille on tehty rikosilmoitus varkaudesta ja se vastaa rikosten selvittämisen viestinnästä.

Avainsanat

UlkoliikuntaTalvi