HSY:n vesihuoltotyömaa sulkee Petikontien risteyksen Kehä III:lla 20.4.

Uutinen

Asiasanat

Liikenne

Petikontien risteys Kehä III:lla lännen suuntaan suljetaan liikenteeltä keskiviikkona 20.4.2022 klo 19 alkaen HSY:n vesihuoltolinjan rakennustöiden vuoksi.

Työmaa-liikennemerkki.

Liittymän sulkemisen jälkeen ajoneuvoliikenne Petikkoon ohjataan Vihdintien sekä Martinlaakson kautta. Liittymä avataan liikenteelle jälleen viimeistään maanantaina 31.10.2022.

Myös kevyen liikenteen väylä Kehä III:lla on suljettu välillä Askistontie – Variston ylikulkukäytävä. Pyöräilijät ja jalankulkijat opastetaan kulkemaan Hämeenkylän ja Martinlaakson kautta.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY saneeraa runkoviemärin Petikon ja Variston alueella ja kasvattaa samalla viemäröinnin kapasiteettia. Hankkeessa saneerataan myös Kehä III alittava runkovesijohto sekä rakennetaan uusi jalankulku ja pyöräilyväylä kantatie 50 (Kehä III) eteläpuolelle. Urakoitsijana toimii GRK Infra Oy. Urakan kesto kokonaisuudessaan on kesäkuun loppuun 2023.

Alueella on käynnissä myös Kehä III:n parannushanke, josta vastaa Väylävirasto. Hankkeet tekevät yhteistyötä työnaikaisissa liikenteenohjaussuunnitelmissa.

Avainsanat

Kadut