Hyvinvointimessut valtaavat Energia Areenan lauantaina 19.11.

Uutinen

Messuilla esittäytyvät erilaiset hyvinvointialan yhdistykset ja yritykset sekä jotkut Vantaan kaupungin yksiköt. Ohjelmalavalla asiaa mm. uniapneasta, naruhyppelyn hyödyistä ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueesta.  

Messupisteitä Energia Areenalla

Messuilla esittäytyy hyvinvointialan yhdistyksiä ja yrityksiä sekä Vantaan kaupungin yksiköitä. Ohjelmalavalla asiaa muun muassa uniapneasta, naruhyppelyn hyödyistä ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueesta.  

Tarjolla on tietoa hyvinvoinnista, vapaaehtoistoiminnasta ja vertaistuesta. Myynnissä on hyvinvointipalveluita ja -tuotteita, hunajaa, mehiläisvahatuotteita, kosmetiikkaa, koruja ja paljon muuta. Areenan ravintolassa voi nauttia lounasta noutopöydästä.  

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluevaltuuston puheenjohtajan Sirkka-Liisa Kähärän puheenvuoro kuullaan klo 13.15. Paikalla on myös muita aluevaltuutettuja sekä eduskuntavaaliehdokkaita eri puolueiden osastoilla. 

Lapsille messut tarjoavat nukketeatteria klo 11.00 ja 12.30, kun nukketeatteri Sytkyt esittää ukrainalaisia Pöllön tarinoita. Lapsille on myös pehmoleluagilitya ja mukavaa tekemistä Ilmailumuseon osastolla.  

Tarkempi ohjelma löytyy Hyvinvointimessujen nettisivulta hyvinvointimessut.com  

Energia Areena, Rajatorpantie 23, 01600 Vantaa (Myyrmäki)
Lauantai 19.11. klo 10–16. Vapaa pääsy. 

 

Avainsanat

TapahtumatMyyrmäkiHyvinvointi