Käärijä on vantaalaisten mielessä ykkönen, vaikka Euroviisuvoiton käärikin Ruotsi!

Uutinen

Asiasanat

Kulttuuri

Vantaan oma poika teki viisuhistoriaa 2. sijalla. Vuoden 2023 Euroviisut järjestettiin Liverpoolissa lauantaina 13.5.  

Kärijä vihreässä bolerossaan

Kuvaaja: Mikke Pöyhönen

– Paljon onnea viisumenestyksestä! Tämä kevät on sisältänyt paljon riemua ja kannatuksen huumaa. Olemme otettuja siitä, että Vantaata ja vantaalaisuutta on viety maailmankartalle, iloitsee kaupunginjohtaja Ritva Viljanen.  

Koko Suomi ja tietenkin vantaalaiset pidättelivät henkeään, kun pisteitä annettiin finaalilähetyksessä. Käärijän kannatusjoukoissa olivat myös Vantaan kaupunginhallituksen puheenjohtaja Sari Multala ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman.

–  Olen todella ylpeä ja iloinen Käärijän menestyksestä. Käärijä on tuonut esiin sitä, mikä Vantaalla on parasta: rohkeutta olla oma itsensä ja tehdä täysillä. Suuret onnittelut Käärijälle loistavasta sijoituksesta, sanoo Sari Multala.

–  Koko Suomi ja etenkin vantaalaiset pidättelivät henkeään, kun pisteitä annettiin finaalilähetyksessä. Olemme itse koko ajan uskoneet vantaalaiseen menestykseen. Haluan onnitella Käärijää erinomaisesta Euroviisumenestyksestä. Saamme olla ylpeitä vantaalaisuudestamme, sanoo Antti Lindtman.

Suomi on voittanut Euroviisut kerran vuonna 2006, kun Lordi edusti kappaleellaan Hard Rock Hallelujah. Vuonna 2021 Suomea edustanut Blind Channel sijoittui kuudenneksi. 

Lue lisää Käärijän viisumatkasta: vantaa.fi/chachacha

Avainsanat

Käärijä