Katsetta kaipaavat on näytelmä, joka tulee muuttamaan käsityksesi naamioteatterista

Uutinen

Vaskivuoren lukion sätkähdyttävä uusi naamioteatterinäytelmä Katsetta kaipaavat kertoo ihmisen tarpeesta tulla nähdyksi. Näytöksen ensi-ilta on maanantaina 15.5.2023!

Vaskivuoren lukio: Katsetta kaipaavat naamioteatteri

Tarinan keskiöissä on joukko ylioppilaaksi valmistuvia nuoria sekä heidän läheisensä. Kun lakit painetaan päähän, moni asia muuttuu. Lukion turva jää taakse ja yhtäkkiä pitäisi osata olla aikuinen. Ikävä kyllä aikuisillakaan ei ole helppoa.

Jokainen meistä, ikään ja asemaan katsomatta, tahtoo tulla nähdyksi. Samalla, kun yritämme vimmatusti kertoa omaa tarinaamme, unohdamme kuunnella muita. Jokaisella on oma totuutensa, omat tarpeensa ja omat pelkonsa. Vasta sitten, kun tulee itse nähdyksi, voi katsoa toista ihmistä silmiin. Kenen tarinan sinä jätät tänään kuuntelematta?

Katsetta kaipaavat on monella tapaa, kuin ”tavallinen näytelmä”, mutta jokaisella näyttelijällä on kasvojensa edessä erilainen naamio. Piirroshahmomaiset naamiot antavat katsojille mahdollisuuden päästä uudella tavalla lähelle tarinan henkilöitä ja samaistua heidän tunteisiinsa. Puheen sijasta tarina kulkee eteenpäin musiikin ja liikkeen voimalla. Katsojan mielessä naamiot saattavat kuitenkin alkaa ilmehtiä, elää ja jopa puhua. Tämä näytelmä kannattaa nähdä!

Esityksen keston arvio on 2h.

Suositusikäraja on 6v. ylöspäin.

Esitykset: Vaskivuoren lukion auditoriossa (Virtatie 4, Vantaa)

Naamiot: Strangeface Masks

Näytökset

Ma 15.5. klo 19.00 ensi-ilta

Ti 16.5.  klo 19.00

Ke 17.5.  klo 19.00

To 18.5. klo 19.00

Pe 19.5. klo 19.00

La 20.5. klo 14 ja klo 19.00

Su 21.5. klo 14 

Koululaisnäytökset

Ti 16.5. klo 14.00 

Ke 17.5. klo 14.00 

Koululaisnäytöstilaukset: service@lippuautomaatti.fi

Osta lippusi täältä.

Lisätietoa esityksestä ja lipuista löydät täältä.