Kaupunki juhlistaa toukokuussa kulttuuritilojen pyöreitä syntymäpäiviä

Uutinen

Monitoimikeskus Lumo Korsossa ja Myyrmäkitalo Myyrmäessä täyttävät tänä vuonna tasavuosia. Monitoimikeskus Lumo aloitti toimintansa vuonna 2003, täyttäen tänä vuonna 20 vuotta. Myyrmäkitalo valmistui vuonna 1993, joten toimintavuosia talolle on kertynyt 30 vuotta. Kaupunki järjestää yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa juhlallisuuksia molemmissa taloissa toukokuussa.

Nainen ja lapsia piirtämässä katuliiduilla

Lumon 20-vuotissyntymäpäivää juhlitaan perjantaina ja lauantaina 5.–6.5. 

Kaksipäiväisten juhlien aikana on tarjolla maksutonta ohjelmaa koko perheelle. Perjantaina on luvassa kehonhuoltoa ja lavatanssijumppaa Lumon tanssisalissa. Iltapäivän ohjelmassa on avoimet ovet Korson nuorisotilalla. Ilta huipentuu Vantaan Koivukylästä tulevan rap-artisti Lavaredon konserttiin Lumosalissa klo 18.

Lauantaina järjestetään liikunnallisia aktiviteetteja lapsille Lumon liikuntahallissa ja kamppailutilassa. Lisäksi päivän aikana ohjelmassa on jättisaippuakuplashow ja keijujen katuliitutyöpaja. Kirjastossa pääsee askartelemaan pinssejä ja Villiankassa on tarjolla juhlakahvit 200 ensimmäiselle. Musiikillisen ohjelman tarjoilee Pikku Papun Orkesteri Lumosalissa klo 13. 

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Vantaan kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut, Lumon lukio ja Vantaa-info. 

Myyrmäkitalossa ja Paalutorilla juhlitaan 24. –27.toukokuuta

Myyrmäessä juhlitaan Myyrmäkitalon pyöreitä syntymäpäiviä neljänä päivänä, keskiviikosta lauantaihin 24.-27.5. Ohjelmaa on koko perheelle, muun muassa musiikkiesityksiä, lasten kuvataidenäyttely, digineuvontaa ja elokuvanäytöksiä. Kirjastosta voit käydä hakemassa poistokirjan itsellesi lahjapaketissa. 

Avajaispäivänä keskiviikkona 24.5. kaupunkilaisille jaetaan 500 puuntaimea istutettavaksi. Avajaisten kunniaksi voit myös taiteilla onnentoivotuksesi Myyrmäkitalon ikkunaan, sekä suunnitella oman julisteen Myyrmäkitalo 30 - logolla. Avajaisissa on jaossa myös 500 Myyrmäkitalo - postikorttia. Syntymäpäivät huipentuvat lauantaina 27.5. Myyrmäkitalon tarinallisiin opastuskierroksiin.

Myyrmäkitalon 30-vuotista taivalta juhlitaan koko talon voimin: mukana ohjelmaa ovat toteuttamassa Kino Myyri, Myyrmäen asukastilat, Myyrmäen kirjasto, taidemuseo Artsi, Vantaan kuvataidekoulu ja Vantaa-info. Lisäksi ohjelmaa järjestävät Vantaan musiikkiopisto sekä SAV Taidekollektiivi.

Tutustu kulttuuritilojen juhlien aikatauluun osoitteessa: tapahtumat.vantaa.fi.
 

Avainsanat

TapahtumatMyyrmäkiKorso