Kortteliliiga haastaa kävelemään kesäkuussa, myös rantalentopalloa ja katukorista luvassa

Uutinen

Asiasanat

Liikunta ja ulkoilu

Kiinnostaako kisailu kesäkuussa? Kerrytä kilometrejä Vantaan Kortteliliigan kävelyhaasteessa tai osallistu palloiluturnauksiin.

Ylhäältä päin kuvattuna aikuinen kävelemässä pitkospuita. Henkilöstä näkyy vain vatsa sekä shortsit ja lenkkarit.

Mistä päin Vantaata löytyvät kaupungin aktiivisimmat kävelijät? Siitä otetaan selvää Vantaan Kortteliliigan kesäkuun kävelyhaasteessa. Ilmoittaudu mukaan oman suuralueesi joukkueeseen ja kävele asuinalueesi Vantaan kartalle. Myös muualla kuin Vantaalla asuvat voivat osallistua haasteeseen. Haaste on käynnissä kesäkuun ajan.

Rekisteröidy Vantaan Kortteliliigaan verkkosivuilla ja osallistu haasteeseen. Kortteliliigan sivuilla olevasta tulospalvelusta pystyt seuraamaan omia ja muiden kävelijöiden suorituksia.

Kaikkien tuloksia merkinneiden osallistujien kesken arvotaan kaksi 100 euron lahjakorttia urheiluliikkeeseen ja Vantaan Kortteliliigan tuotepalkintoja. Valitse alueesi ja ilmoittaudu mukaan nyt!

Osallistu myös rantalentopallon ja katukoriksen turnauksiin

Kesäkuun aikana järjestetään myös kaksi palloiluturnausta. Rantalentopalloturnaus järjestetään Hiekkaharjun liikuntapuistossa 7.6. ja Kartanonkosken liikuntapuistossa 8.6. klo 18–21. Lopputurnaus pelataan 14.6. Hiekkaharjussa. Molemmille pelipaikoille mahtuu neljä ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta. 

Katukoriskilpailu pelataan yhden päivän turnauksena 20.6. klo 18–21 Myyrmäen urheilupuiston lähiliikuntapaikan koripallokentällä. Mukaan turnaukseen mahtuu kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta.

Ilmoittautuminen molempiin turnauksiin alkaa keskiviikkona 24.5. Rantalentopalloon voi ilmoittautua sunnuntaihin 5.6. mennessä ja katukorikseen keskiviikkoon 14.6. mennessä. Ilmoittaudu siis nopeasti mukaan! Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet: vantaankortteliliiga.fi.
 

Avainsanat

LiikuntaUlkoliikunta