Kulttuuritalo Martinuksen kevätkausi alkaa Maija Vilkkumaan keikalla 4.3.

Uutinen

Asiasanat

Myyrmäen suuralueKulttuuri

Kulttuuritalo Martinuksen kevään ohjelmakattaus tarjoaa paljon musiikkielämyksiä kaikenikäisille. Luvassa on keikkoja kotimaisista eturivin artisteista lasten suursuosikkeihin.

Maija Vilkkumaa esiintyy Kulttuuritalo Martinuksessa

Maija Vilkkumaa esiintyy Kulttuuritalo Martinuksessa 4.3.

Kevät lähtee Martinuksessa täysillä käyntiin, kun lavalle nousee yksi Suomen rakastetuimmista lauluntekijöistä ja esiintyjistä, Maija Vilkkumaa. Hänet on palkittu muun muassa merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio -palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla Emma-palkinnoilla. Vilkkumaan kappaleet, kuten Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä. Live-esiintyjänä Vilkkumaa sekä hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla.

Martinuksen kevään musiikkitarjontaa tähdittävät Maija Vilkkumaan lisäksi uuden sukupolven rap-artisti Ibe ja Turisti, jotka nousevat lavalle 9.4. Lapsiperheille on tarjolla Hevisaurus-yhtyeen konsertti dinosaurushahmojen kanssa 12.3.2022.

Äitienpäivänä Kulttuuritalo Martinuksessa kuullaan argentiinalaisen tangon rytmejä, kun kansainvälisen tason huippuyhtye Tango del norte soittaa Astor Piazzollan musiikkia. Elämyksen kruunaa konsertin yhteydessä järjestettävä kakkubuffetti.

Musiikin täyteistä kevättä täydentää muun muassa Stella Polariksen kaksi improvisoitua näytelmää, joista ei taatusti vauhtia ja kommelluksia puutu.

Kulttuuritalo Martinuksen kaikki kevään tapahtumat löytyvät nettisivuilta kulttuuritalomartinus.fi

Avainsanat

TapahtumatTapahtumien VantaaMusiikki