Kuusijärven saunoissa palataan normaaleihin aukioloaikoihin 20.2.

Uutinen

Kuusijärven sähkösaunoissa luovutaan supistetusta lämmitysaikataulusta viikolla 8. Tämän jälkeen isot ja pienet sähkösaunat ovat jälleen käytettävissä päivittäin klo 9–20.30.

Kaksi miestä uimashortseissa, pipoissa ja uimatossuissa kävelemässä Kuusijärven sähkösaunalta kohti avantoa lumisessa maisemassa.

Kuusijärven sähkösaunoissa palataan normaaleihin lämmitysaikatauluihin 20.2.2023. Isot ja pienet saunat ovat tällöin lämpiminä joka päivä klo 9–20.30. Saunojen lämmittämistä supistettiin tammikuun alkupuolella osana Vantaan kaupungin energiansäästöohjelmaa.

Alun perin poikkeusaikataulun oli määrä olla voimassa maaliskuun loppuun saakka. Kaupunki päätti aikaistaa paluuta normaaliin aikatauluun, koska talven kylmimpien kuukausien väistyttyä valtakunnallisen sähköpulan mahdollisuus Suomessa pienenee.

Päätöksellä halutaan myös huomioida vantaalaisille tärkeän Kuusijärven suosio sauna- ja kylmäuintiharrastajien keskuudessa. Viime vuosina lisääntynyt yleisten saunojen ja talviuinnin suosio näkyy Kuusijärven kävijämäärissä.

Kuusijärven saunapalvelut kehittyvät lähivuosien aikana. Kaupunki tekee parhaillaan hankesuunnitelmaa kahdesta uudesta savusaunasta, jotka on tarkoitus saada käyttöön vuoden 2024 aikana. Tavoitteena on myös, että tulevaisuudessa saunalippuja voi ostaa verkossa etukäteen.

Avainsanat

Kuusijärvi