Länsimäen tarinatorilla virittäydytään kesätunnelmiin 28.5.

Uutinen

Asiasanat

Hakunilan suuralueKulttuuriAsukkaat

Länsimäen tarinatorilla vietetään toripäivää 28.5.2022 klo 12-17. Tapahtumassa on päivän aikana paikallisten toimijoiden esittelypisteitä, kaikille avoin kirpputorialue sekä lapsille suunnattuja perinneleikkejä. Tunnelmaa luomassa torilla kuullaan kansanmusiikkia soittava Vantaan Pelimannit ja Länsimäeltä musiikkitaipaleensa aloittanut rock-yhtye Melrose. Toripäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma.

Muraali kerrostalon seinässä

Länsimäen muraalitaidetta

Tapahtumassa on päivän aikana paikallisten toimijoiden esittelypisteitä, kaikille avoin kirpputorialue sekä lapsille suunnattuja perinneleikkejä. Tunnelmaa luomassa torilla kuullaan kansanmusiikkia soittava Vantaan Pelimannit ja Länsimäeltä musiikkitaipaleensa aloittanut rock-yhtye Melrose. Toripäivä on kaikille avoin ja maksuton tapahtuma. 

Ennen tapahtuman avausta klo 10.30 Länsimäen koululla voi nauttia Koirakampaamo Villa Koiranen lastenteatteriesityksestä. Hauska esitys on suunnattu koko perheelle. Liput 6€: https://kulttuuriliput.vantaa.fi/app/consumer 

Tapahtuma on osa osallistuvan budjetoinnin Meidän Länsimäki -hanketta, jossa alueen asukkaat pääsivät ideoimaan ja äänestämään Länsimäen alueen käyttöbudjetista. Vuoden 2021 Länsimäen alueen osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä voitti 11 eri hanketta, joista yksi oli yhteisöllinen toritapahtuma. 

Lisätietoja tapahtumakalenterissa: https://tapahtumat.vantaa.fi/fi-FI/page/6270dfc3fe90ab16260f5376 

Avainsanat

TapahtumatLänsimäki