Louhela Jam palaa Jokiuoman puistoon juhlavuoden kunniaksi suurempana kuin koskaan

Uutinen

Tänä vuonna 30-vuotta täyttävä Louhela Jam juhlii parin vuoden poikkeusolojen jälkeen Jokiuoman puistossa kolmen lavan ja noin 20 esiintyjän voimin sunnuntaina 5.6. Luvassa on musiikkia, taidetta ja rakkautta!

Soittajia lavalla suuren yleisön edessä.

Louhela Jam palaa jälleen Jokiuoman puistoon suurempana kuin koskaan

Louhela Jam päälavalla esiintyvät tänä vuonna: Rangers, Zepikät 3.0 -lastenmusiikkiorkesteri, Jupiter Is Blue, The Backstabbers, Rohkeat Kuvat, The Meänland, The Empire Strikes, Liivit Boys feat. Petra (TikTakista tuttu), sekä pääesiintyjänä Dingo! 

Päälavan lisäksi Jameilla on Can U Louhela Jam –lava, jonka esiintyjät valittiin supersuositun ja kovatasoisen bändikisan perusteella. Kisaan otti osaa yhteensä 196 artistia tai yhtyettä. Eniten ääniä 6300 annetusta saivat ja esiintyjiksi pääsevät: Blackbird Sons, Chad Mulligian, Ahven, BadName ja Kormus. Näiden lisäksi Can U Louhela Jam-lavalla esiintyy myös tuomariston valinta: Jaakko Taneli. 

Uutuutena Jameissa on juhlavuoden kunniaksi kolmas, yleisöä maanläheisesti viihdyttävä, Roots-lava. Lavalla tulee päivän aikana esiintymään Nuthill Cowboys, Ruotomieli, Hillside & Matulah, Kings of Moonshine sekä Chester Marabello Big Band. 

Louhela Jameissa viihtyvät myös perheen pienimmät. Tarjolla on monipuolista maksutonta ohjelmaa klo 12–17 välillä. Päivän aloittaa Hämeenkylän ala-asteen bändi Rangers sekä Jamien oma legendaarinen lastenbändi Zepikät 3.0. Esitysten lisäksi luvassa on kasvomaalausta, QR-koodi suunnistusta, animaatioiden tekoa, onnenpyörä, unelmataidepaja, partiolaistoimintaa sekä paljon muuta mukavaa. Paikalla on myös Jamien oma Jami Pelle. 

Puistokonsertin lisäksi Myyrmäki täyttyy Louhela Jam –klubeista koko viikonlopun ajan. Tapahtuma on yleisölle maksuton ja vuosien saatossa kasvanut koko perheen tapahtumaksi, jossa kaikille ikäluokille on tarjolla laadukasta ohjelmaa musiikin sekä taiteen parissa. Viime vuosina tapahtumassa on ollut vuosittain yli 8000 kävijää. 

Tapahtuman toteuttaa Vantaan elävän musiikin yhdistys Velmu ry vapaaehtoisvoimin. Jamien tavoitteena on tukea, kehittää sekä ylläpitää rikasta, monipuolista ja laadukasta musiikki- ja taidekulttuuria Vantaalla. Tapahtumaa tukee Vantaan Kaupungin kulttuuripalvelut sekä suuri joukko erilaisia yhteistyökumppaneita ja -yrityksiä. 

Lisätietoja tapahtumakalenterissa: https://tapahtumat.vantaa.fi/fi-FI/page/626e5c809f7eef4392306320