Matineasarja tarjoilee jälleen upeita elokuvia Tikkurilassa ja Myyrmäessä

Uutinen

Syksyn Matineaelokuvat starttaavat Vantaalla lauantaina 3.9. Tänä syksynä myös Kino Myyrissä nähdään matineaelokuvia kahtena eri näytöspäivänä.

Hannele Lauri elokuvassa 70 on vain numero

Hannele Lauri elokuvassa 70 on vain numero.

Matineaelokuvien sarja on kattaus vahvoja tarinoita ja poikkeuksellisia persoonallisuuksia. Se nostaa esiin yksilöitä tässä ja nyt kaikkine tarpeineen, toiveineen ja heikkouksineen. Mukaan mahtuu myös hurjia ihmiskohtaloita ajassa taaksepäin.

Syksyn matineaelokuvat:

  • Huonot naiset, jonka pääroolissa nähdään pitkästä aikaa Leea Klemola.
  • 70 on vain numero. Elokuva kertoo suuresta iskelmädiivasta, joka rakastuu itseään huomattavasti nuorempaan mieheen. Elokuvaa tähdittää Hannele Lauri. 
  • Minä, Zlatan, on tunnetun futistähden elämänkertakirjaan perustuva elokuva. Se on tarina pahamaineisen rosengårdilaislähiön pojasta, joka raivasi tiensä suureen maailmaan tahdonvoimalla, kovalla työllä ja uskolla omiin kykyihinsä. 
  • Rinnakkaiset äidit, jossa toisena päähenkilönä nähdään Penélope Cruz.
  • Hienoja aasialaisia elokuvia nähdään kaksi: Äidit ja Drive My Car. 
  • Lähimenneisyyteen sukelletaan koskettavissa elokuvissa Belfast, The Survivor ja Operaatio Mincemeat.
  • Uusiseelantilainen Isoäiti on intiimi, koskettava ja herkkä kuvaus yhden perheen ylä- ja alamäistä. 
  • Upeaa epookkia edustaa jälleen TV-katsojille tuttu Downton Abbey: Uusi aikakausi. 
  • Mielenkiintoisen ja historiallisen kuvan Eiffel-tornin kimurantista suunnittelusta ja sen suunnittelijasta Gustave Eiffelistä piirtää ranskalainen elokuva Eiffel. 

Lippujen hinta on 7,50 €.

Elokuvista löydät enemmän tietoja täältä: https://tapahtumat.vantaa.fi/fi-FI/page/62bc22a7a230ea208c399031 tai www.vantaa.fi.tapahtumat/elokuvat

Bio Grandin keskiviikon ja lauantain esitysajat selviävät viikoittain Bio Grandin sivuilta www.biogrand.fi, Vantaan Sanomien keskiviikon numerosta sekä Helsingin Sanomien perjantain NYT-liitteestä. Liput kassalta, varaukset netistä tai puh. 09-823 7751 viimeistään tuntia ennen näytöstä. Liput lunastettava viimeistään puoli tuntia ennen näytöstä. Liput tulevat varattaviksi viimeistään elokuvaa edeltävänä tiistaiaamuna. 

Kino Myyrin näytökset ovat lauantaisin klo 12.00 ja keskiviikkoisin klo 17.00.  Liput: ennakkoon verkkokaupasta verkkosivuilta: www.myyrikino.fi (HUOM: kinomyyri.fi on väärä osoite) tai Kino Myyrin lippukioskista kaikkina esityspäivinä tuntia ennen näytöstä. Myyrmäen oma korttelikino Kino Myyri toimii toistaiseksi.

Matineaesitteitä on jaossa mm. Bio Grandissa (Kielotie 7), Kino Myyrissä (Myyrmäkitalo, Kilterinraitti 6), kaupungin kirjastoissa, Vantaa-Infoisa sekä kulttuuritiloissa. 

Avainsanat

TapahtumatElokuvatMyyrmäkiTikkurila