Osallistu Kuusijärven palveluiden kehittämiseen – vastaa kyselyyn 3.3. mennessä

Uutinen

Kuusijärvelle rakennetaan vuonna 2024 uusia palvelurakennuksia osana alueen kehittämistä. Vantaalaiset pääsevät nyt kertomaan mielipiteensä tulevista rakennuksista ja esteettömästä uimapaikasta verkkokyselyssä. Vastaa kyselyyn 3.3. mennessä!

Havainnekuva uusista savusaunarakennuksista. Kävelytien vieressä kaksi vaaleasta ja tummasta puusta rakennettua saunarakennusta, joissa on viherkatot.

Luonnoskuva Kuusijärvelle suunnitelluista uusista savusaunoista. Kuva: Mer Arkkitehdit ja Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli

Kuusijärvelle valmistuu vuonna 2024 uusia palvelurakennuksia, jotka parantavat ja monipuolistavat alueen nykyisiä palveluita. Tällä hetkellä hankesuunnittelu on käynnissä kahdesta savusaunasta, kahdesta grillikodasta sekä apurakennuksista, joihin tulee wc- ja vuokratiloja. Toinen savusaunoista rakennetaan esteettömäksi, ja lisäksi alueelle on suunnitteilla esteetön uintipaikka.

Tavoitteena on aloittaa uusien tilojen rakentaminen tämän vuoden joulukuussa. Rakennushankkeen investointivaraus on noin 2,6 miljoonaa euroa. 

Kerro mielipiteesi suunnitelmasta

Kuusijärven uusista rakennuksista ja esteettömästä uintipaikasta on avattu Osallistuva Vantaa -verkkokysely, joka on avoinna 17.2.–3.3. Kyselyssä pääset tutustumaan suunnitelmiin ja kommentoimaan niitä. Kerro meille, mitä sinä odotat Kuusijärven käyntikokemukselta.

Kuusijärven kehittäminen on yksi Vantaan kaupungin kärkihankkeista strategiakaudella 2022–2025. Tavoitteena on kehittää Kuusijärvestä koko kansan ympärivuotinen luonto- ja virkistyskohde, luonnon ja maisemien ehdoilla. 

Lue lisää
Kuusijärven kehittäminen
Osallistuva Vantaa -kysely

Avainsanat

KuusijärviKärkihanke