Pääkaupunkiseudun johtava pop-festivaali Tikkurila Festivaali tarjoilee poppia ja tähtiä

Uutinen

Pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmaksi kotimaisen musiikin pop-tapahtumaksi kasvanut Tikkurila Festivaali järjestetään kahdeksatta kertaa 21.-23.7. Kolmipäiväisillä festareilla koetaan kesän kohokohdat kotimaisten huippuartistien ja ykkösbändien keikoilla. Viihtyisyydestään ja VIP-alueestaan tunnettu festivaalialue nousee Vantaan Hiekkaharjun urheilupuistoon.

Nainen festivaaleilla.

Festivaaleilla on mahdollisuus nähdä kotimaisen artistikaartin kirkkaimmat tähdet. Kuva: Atte Mäläskä.

Estradilla nähdään muun muassa Antti Tuisku, Apulanta ja Lauri Tähkä 

Antti Tuisku valloittaa festarikansan energiallaan, kun hänet nähdään tämän festivaalin lavalla ensi kertaa viiteen vuoteen. Kesän ainoat pääkaupunkiseudun keikkansa tekevät popin suosikkiartistit Anna Puu, Tehosekoitin sekä erikoiskokoonpano Maija Vilkkumaa & Ystävät. Maamme ykkösartisteihin kuuluvalle Juha Tapiolle Tikkurila Festivaali on kesän toiseksi viimeinen esiintyminen ennen elokuista Ratinan stadionkeikkaa. Lauantaina samalla lavalla nähdään Jannika B, joka aloittaa festaripäivän, ja Apulanta, jonka tykitykseen festaripäivä huipentuu.  

Nimekkääseen artistikaartiin kuuluvat myös Lauri Tähkä, BEHM, Chisu, Erika Vikman, Olavi Uusivirta, Irina, Evelina, Sami Yaffa ja Yona. Erikoiskokoonpanona nähdään Maustetytöt X Agents. Ainutkertaisiin keikkoihin kuuluu tänä kesänä viimeistä kertaa tässä kokoonpanossa nähtävä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani. Lavalle nousee myös electrorockin kestoilmiö Pariisin kevät. Rap-genreä edustavat Pyhimys, Gettomasa, Ibe ja Mouhous. 

Festivaalin juontajaksi palaa radiojuontajana tunnettu Sami Kuronen.  

”Tikkurila Festivaalin tunnelma on välitön ja toivotammekin tervetulleeksi ihan kaikki kotimaisen musiikin ystävät! Alueelle on helppo saapua esimerkiksi junalla. Aurinkoinen festarisää on tottakai jo laitettu tilaukseen”, toteaa Tikkurila Festivaalin tuotantopäällikkö Hanna Kaukoniemi.

Vetovoimaa viihtyvyydestä, näyttävyydestä ja suosituista VIP-palveluista 

Tikkurila Festivaalin suosio johtuu järjestäjien mukaan paitsi kovista esiintyjäkiinnityksistä myös huippuunsa viritetystä festarialueesta ja korkeatasoisista lisäpalveluista. Ohjelma kiinnostaa erityisesti aikuista yleisöä ja kerää kävijöitä ympäri Suomen. Festivaaliyleisössä nähdään paljon julkisuuden henkilöitä. 

VIP-tilat sijaitsevat festivaalialueen ytimessä ja niistä on suora näkyvyys molemmille festarilavoille. VIP-liput onkin myyty joka kesä loppuun. Festarivieraille on järjestetty myös viihdyttävää oheisohjelmaa. 

”Tiksissä voi huippuesiintyjien lisäksi nauttia maukkaasta ja monipuolisesta ruokatarjonnasta, virkistävistä juomista ja vaikkapa pistäytyä makrame-työpajassa keikkojen lomassa.  Festivaalin upea aluevalaistus pääsee oikeuksiinsa pimenevissä kesäilloissa, lisäksi asiakkaat pääsevät nauttimaan valotaiteesta sirkuksen keinoin”, sanoo Hanna Kaukoniemi. 

 

Lippuja myy tiketti sekä lippu.fi, alkaen 95€. 

Lue lisää tapahtumakalenterista

Avainsanat

Kesä