Rap-artisti Costi tähdittää Euroopan urheiluviikon päätapahtumaa Vantaalla

Uutinen

Euroopan urheiluviikko (European Week of Sport) järjestetään 23.-30.9.2022. Teemaviikko on Euroopan komission aloite urheilun ja liikunnan edistämiseksi, ja sitä vietetään jo seitsemättä kertaa ympäri Eurooppaa. Vantaan kaupunki järjestää Euroopan urheiluviikolla useita kaikille avoimia tapahtumia.

Tanssijoita kirkkaissa tuulipuvuissa

Euroopan urheiluviikkoa vietetään vauhdikkaasti myös Vantaalla.

Tapahtumaviikolla on luvassa monipuolista ohjelmaa, muun muassa urheilupäivä kaupunginmuseolla, #BeActive-päivätapahtumat Hiekkaharjun ja Myyrmäen urheilupuistoissa sekä ilmaisuintia Myyrmäen ja Tikkurilan uimahalleissa. Urheiluviikko huipentuu #BeActive Vantaa 2022 -liikunta- ja messutapahtumaan, jossa on tarjolla vantaalaisten urheiluseurojen ja liikuntajärjestöjen lajikokeiluja sekä eri lajien näytöksiä. Tapahtuman päättää rap-artisti Costi.

Rap-artisti Costi

Euroopan urheiluviikon tavoitteena on kannustaa eurooppalaisia liikkumaan aktiivisesti sekä lisätä tietoisuutta liikunnan monista hyödyllisistä vaikutuksista. Liikunnan ja urheilun saralla pandemian vaikutukset korostuvat lasten ja nuorten harrastamisessa sekä fyysisessä aktiivisuudessa, ja vuosi 2022 onkin Euroopan nuorten teemavuosi. Euroopan urheiluviikolla jokainen jäsenvaltio järjestää erilaisia liikunnallisia tapahtumia. Suomessa tapahtumat keskittyvät lapsiin ja nuoriin.

Järjestäjätahot toivottavat kaikki vantaalaiset tervetulleiksi mukaan liikkumaan ja viihtymään.

Katso Euroopan urheiluviikon tapahtumat Vantaalla täältä: https://tapahtumat.vantaa.fi/