Tanssin päivän gaala hurmaa tangon rytmeillä lauantaina 29.4.

Uutinen

Asiasanat

Myyrmäen suuralueKulttuuriAsukkaatSeniorit

Vantaalla juhlitaan kansainvälisenä tanssin päivänä lauantaina 29.4. Kulttuuritalo Martinuksessa klo 19 alkaen tanssigaalan merkeissä.

Minna Tuovinen ja Martin Heslop.

Tanssin päivän gaala goes Tango Nyky tarjoaa kiehtovia ja yllätyksellisiä tulkintoja tangosta. Gaalassa kohtaavat tanssi, laulu ja elävä musiikki. Mukana on upea joukko eturivin tanssitaiteilijoita. Musiikista vastaa bandoneonistitaituri Mikko Helenius yhdessä Soul Strings jousiorkesterin kanssa.

Gaalassa nähdään duettoja, joiden koreografeina ja tanssijoina ovat Riia Kivimäki ja Saku Mäkelä, Katja Lundèn ja Janne Marja-aho, Minna Tuovinen ja Martin Heslop, Samuli Emery ja Sakari Kinnunen, Sofia Ruija ja Alma Äijö sekä Ismo-Pekka Heikinheimo ja Tanja Illukka.

Suomalaisten rakastama tango tuo mukanaan vahvan halun kuunnella, ymmärtää, kommunikoida parin kanssa ja löytää yhdessä yhteys myös musiikkiin. Ilta antaa yleisölle upean mahdollisuuden kokea huipputekijöiden luomia teoksia, joissa intensiivinen ja vahva läsnäolo sekä dynaaminen ja monitasoinen kommunikaatio ovat pääosassa. Gaalassa luetaan myös Tanssin päivän julistus.

Kansainvälistä tanssin päivää on vietetty Vantaalla jo vuodesta 1987. Perinteikäs tanssitapahtuma on joka vuosi erilainen. Tavoitteena on tarjota tasokasta tanssia matalalla kynnyksellä – jokaiselle jotakin.  
 

Lue lisää Tanssin päivän gaalasta Vantaan tapahtumakalenterista. 

Liput: 10 / 20€, Lippu.fi 

Avainsanat

TapahtumatTanssiMyyrmäki