Timmi-tilavarausjärjestelmä uudistuu joulukuussa

Uutinen

Vantaan kaupungin Timmi-tilavarausjärjestelmään kirjautumisessa siirrytään käyttämään vahvaa tunnistautumista 1.12.2022 alkaen. Palveluun kirjaudutaan muutoksen jälkeen Suomi.fi-tunnistautumisella eli varmennekortilla, mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.

Kuvassa nuoria pelaamassa sählyä nuorisotilan salissa.

Timmissä voi hakea tiloja mm. liikuntaan, harrastustoimintoihin, leireihin, juhliin, kokouksiin ja erilaisiin tapahtumiin.

Asiakkailta vaaditaan vahvaa tunnistautumista, kun he kirjautuvat järjestelmään ensi kertaa muutoksen jälkeen. Suomi.fi-tunnistautuminen vaaditaan joka kirjautumiskerralla 12.12. asti, kunnes Timmin uusi versio tulee käyttöön.

Tämän jälkeen asiakas voi kirjautua järjestelmään joko Suomi.fi-tunnistautumista käyttäen tai Timmiin luomallaan käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Vahvaa tunnistautumista vaaditaan aina, kun edellisestä kirjautumiskerrasta on kulunut yli 14 vuorokautta.

Jos käyttäjän asiakkuus on vanha, Timmissä ei välttämättä ole kaikkia vahvaan tunnistautumiseen tarvittavia tietoja. Tällöin palvelu ohjaa asiakkaan automaattisesti rekisteröitymään uudelleen Timmin käyttäjäksi. 

Organisaatioiden yhteyshenkilöt voivat kirjautumisen jälkeen laajentaa käyttöoikeuksiaan siten, että he voivat tehdä hakemuksia myös organisaationsa puolesta. Rekisteröitymiskäsittelyn jälkeen yhteyshenkilö pääsee kirjautumaan järjestelmään ja hakemaan tiloja organisaation edustajana.

Jatkossa yksityishenkilöiden laskutusosoitteena käytetään Suomi.fi-palvelun kautta saatavaa asiakkaan kotiosoitetta. Yhdistysten laskutusosoitteiden muutokset eivät päivity automaattisesti Timmiin Suomi.fi-palvelun kautta. Muutokset tulee ilmoittaa palvelun yhteyshenkilölle. Yhteystiedot löytyvät Vantaa.fi-sivustolta.

Timmin käyttöliittymään parannuksia joulukuussa

Vantaan kaupunki ottaa 12.12.2022 käyttöön Timmin uuden version, jonka myötä tilavarausjärjestelmän ulkoasu uudistuu ja käyttö mobiililaitteilla helpottuu. 

Myös järjestelmän hakutoiminnot uudistuvat. Jatkossa tiloja on aiempaa helpompaa etsiä käyttötarkoituksen mukaan ja tilan tiedoista voi tarkistaa muun muassa rakennuksen tai tilan sijainnin. Tilojen tietoja päivitetään vielä uuden käyttöliittymän käyttöönoton jälkeen.
 
Lisätietoja:

liikuntapalvelut@vantaa.fi

Avainsanat

TilatTapahtumanjärjestäjät