Tubecon tuo suosikkivaikuttajat Myyrmäkeen 13.5.

Uutinen

Tubeconin odotetussa tapahtumassa yleisö pääsee tapaamaan suosikkivaikuttajia ja testaamaan erilaisia urheilulajeja. Lisäksi vaikuttajat ottavat toisistaan mittaa Suomen suurimmassa vaikuttajien pesäpallo-ottelussa, jossa selvitetään, kuka on Suomen vaikuttajien kovin pesäpallotähti.

Ihmisiä Tubeconin lavalla

Tubecon järjestetään Energia Areenalla 13.5.

Aiempien vuosien tapaan myös tämän vuoden Tubeconilla on teema. Vuonna 2023 Tubeconin teema on liikunta ja hyvinvointi. Vantaan Energia Areena sekä Myyrmäen Urheilupuisto tarjoaa uudenlaiset puitteet Tubeconille. Luvassa on koko perheen liikunnallinen seikkailupäivä.

Luvassa on tuttuun tapaan suosikkivaikuttajien sisältöä, meet & greetejä, aktivointipisteitä sekä lavaohjelmaa. Tämän lisäksi ohjelmaa on myös ulkona.

Vaikuttajien pesäpallo-ottelussa pelaavat mm.: Niko ja Santtu, Iha Just imus, Weksi, Viivi ja Venla, Dokke, Tinke, Namikolinx, Siniverkkarimies, Mikirotta, Mr Zeus, Nino Ärling ja Arttu Laitinen. Loput pelaajat ja joukkuejaot julkaistaan lähiaikoina. Ottelun ja koko tapahtuman juontaa Jaakko Parkkali.

 

TUBECON 2023
13.5.2023 lauantai klo 10-19
Vantaan Energia Areena & Myyrmäen Urheilupuisto
Koko perheen tapahtuma.

Avainsanat

TapahtumatMyyrmäki