Uusi ja rento musiikkifestivaali SuomiLive – Ankkalampi Korson liikuntapuistossa 9.-10.6.

Uutinen

Uusi SuomiLive – Ankkalampi -musiikkifestivaali järjestetään Korson liikuntapuistossa, Korsossa, Vantaalla kesäkuun 9. ja 10. Päivä.

SuomiLive - Ankkalampi on rento ja välitön vantaalainen kansanjuhla.

Kaksipäiväisen viikonlopputapahtuman aikana lavalla nähdään laadukas ja monipuolinen kotimainen artistikattaus, nousevia kykyjä ja jo ennestään tuttuja Suomirock -huippuja.

Esiintymislavoille nousee Viikate, Erja Lyytinen, 22-Pistepirkko, Melrose, Pelle MIljoona Band, Arion, Shiraz Lane, Peer Günt, Marjo Leinonen & The Bublicans, Jiri Nikkinen – The Beatles Tribute Band, Electric boys (Ruotsi), Terveet Kädet, I Am Your God sekä erityisvieraana Ukrainan suosituimpiin, laajaa kansainvälistäkin menestystä saavuttaneisiin rock-yhtyeisiin lukeutuva The HARDKISS! 

Tapahtumapäivien ohjelma käynnistyy Stand-up esityksillä. Perjantaina lavalle nähdään Anders Helenius ja lauantaina Heikki Vilja. 

”Haluamme Korsossa tarjota yleisölle mahdollisimman positiivisen, kokonaisvaltaisen festarielämyksen. Vetovoiman ja tapahtuman houkuttelevuuden kannalta artistinimet ovat tietysti ratkaisevassa asemassa, mutta vuosi vuodelta enenevässä määrin asiakkaiden toiveet ja vaatimukset kohdistuvat myös festivaalialueen viihtyvyyteen, tunnelmaan, palveluihin, turvallisuuteen sekä toimiviin liikenneyhteyksiin. Nämä asiat on huomioitu tapahtumaa Vantaalle suunniteltaessa. Kyseessä on rento ja välitön vantaalainen kansanjuhla,” järjestäjät kertovat. 

Tapahtuman ikäraja on 18-vuotta. 

Liput 1 päivä alkaen 39,90e, 2 päivää alkaen 59,90e. Lisätiedot tapahtumakalenterista.

Korson liikuntapuisto, Kisatie 23, 01450 Vantaa.