Vantaalainen kulttuuritapahtuma Louhela Jam palaa kesällä 2023 Jokiuoman puistoon

Uutinen

Asiasanat

Myyrmäen suuralueKulttuuri

Tänä kesänä luvassa on kaikkien aikojen Jamit! Ohjelmaa on viime vuodesta tuttuun tapaan kolmen lavan täydeltä ja lisäksi lasten alue on tänä kesänä suurempi kuin koskaan. Käärijä esiintyy Jamien yhteydessä klo 15.45.

Louhela Jameilla on tarjolla musiikkia ja ohjelmaa kaiken ikäisille. Kuva: Mikke Strandberg

Perinteikäs tapahtuma järjestetään nyt jo 31. kerran Louhelan Jokiuoman puistossa Vantaalla sunnuntaina 4.6.2023 kello 12-21. Yleisölle maksuton Louhela Jam on kasvanut vuosien saatossa koko perheen tapahtumaksi, jossa kaikille ikäluokille on tarjolla laadukasta ohjelmaa musiikin ja taiteen parissa. 

Vantaan kaupunki tarjoaa Käärijän keikan Louhela Jamin yhteydessä. Käärijä esiintyy klo 15.45.

Päälavalla esiintyvät: yli 20-vuotta Suomen kansaa hurmannut Scandinavian Music Group, lastenbändi Zepikät, Vaskivuoren lukiosta ponnistava Kraiden, letkeällä menolla hurmaava Moska, stadin kovimmat katurokkarit Hybrid Children, takuulla vauhdikas ja energinen Arttu Lindeman, indiekomeetta Jesse Markin sekä Liivit Boys, jonka vieraana on tänä vuonna Turun oma rokkikukko Tommi Läntinen

Can U Louhela Jam -lavalle valikoituivat 160 hakijan joukosta yleisöäänestyksellä englanninkielistä Indie-rockia soittava The Mosfets, heviä soittavat REBELLIX, suomirockin voimaan luottavat Komisarion Koirapartio, punkperinnettä jatkava Saattohoito79 sekä powermetalsuuruus Everfrost. Näiden lisäksi lavalla esiintyy tuomariston valinta LASTOUT.

Tänä vuonna jatketaan myös viime vuonna paikkansa löytäneet Roots-lavan toimintaa. Roots lavan läheisyyteen voi mennä vaikkapa rauhalliselle piknikille nauttimaan musiikista. Roots-lavalla esiintyvät tänä vuonna: The Wyman Family, Nuthill Cowboys, 2-7 miehen Trio?, Yucca White, Undulats ja Muddy Moonshine.

Lasten alueella on tarjolla monipuolista ohjelmaa klo 12-17. Alueella on muun muassa kirjastokorttien tekoa, animaation tekoa, QR-koodi suunnistusta, kasvomaalausta, unelmatyöpajaa, onnenpyörää, ilmapalloeläinten taiteilua, BigBalls-toimintaa, partiolaistoiminnan, käsipallon ja koripallon esittelyä sekä ilmapalloja.

Viime vuonna Jameilla meni 10 000 kävijän raja rikki. Tapahtuman tavoitteena on tukea, kehittää sekä ylläpitää rikasta, monipuolista ja laadukasta musiikki- ja taidekulttuuria Vantaalla. Tapahtumaa tukee Vantaan Kaupungin kulttuuripalvelut sekä suuri joukko erilaisia yhteistyökumppaneita ja -yrityksiä. 

Jamien esiintymisaikataulu ja lisätiedot tapahtumakalenterista.

Avainsanat

KesäTapahtumat