Vantaan edustusjoukkue Ducksin Tonni täyteen -kampanja kannustaa lentopalloyleisöä Lumoon 8.3.

Uutinen

Asiasanat

Korson suuralueLiikunta ja ulkoilu

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaava Vantaa Ducks järjestää 8.3. pelattavan ottelun Vantaa Ducksin ja Hurrikaanin välillä teemalla ”Tonni täyteen”. Tavoitteena on tehdä uusi lentopallotapahtuman otteluennätys Lumossa, 1000 katsojaa. Tuen tavoitteena varmistaa Mestaruusliiga-pelien jatkuminen pääkaupunkiseudulla.

Vantaa Ducksin pelaajia.

Vantaa Ducks on vantaalainen lentopallon edustusjoukkue.

Vantaa Ducksin kausi ei ole mennyt pelillisesti eikä taloudellisesti tavoitteiden mukaisesti. Joukkue kamppailee sarjapaikastaan, ja liigajoukkueen talous on budjetista jäljessä. Tonni täyteen -kampanjalla on tarkoitus tavoitella vähintään 20.000 euron lipunmyyntiä keskiviikkona 8.3. Samalla toteutuisi Korson Vedon/Vantaa Ducksin uusi yleisöennätys 1000 katsojaa.

 

Ducksin taloudellisten haasteiden pohjalla on korona-aika, jonka jälkeen kannattajat eivät ole palanneet täydellä vahvuudella otteluihin Lumon lauteille. Tähän vaikuttanee myös joukkueen vaisut peliesitykset syyskaudella sairastumisten ja loukkaantumisten vuoksi. Lisäksi yleismaailmallinen taloustilanne on vaikeuttanut sponsorisopimusten syntymistä.

 

Nyt vantaalaisilla onkin loistava mahdollisuus tukea kotijoukkuetta huomenna 8.3. Ottelu alkaa klo 18.30. Myynnissä on tukilippuja hintaan 32,50. Hinta sisältää ottelulipun, ilmaisen kahvin ja tukiosuuden.

 

Lippuja voit ostaa täältä: https://www.lippu.fi/artist/vantaa-ducks/ . Lippuja on myynnissä myös ennen ottelua Lumon aulassa olevassa lipunmyynnissä. Korsossa Lumo-hallin vieressä on parkkihalli, jossa pysäköinti on maksutonta.

 

Avainsanat

TapahtumatUrheilu