Vantaan Ratikka goes Hakunila 21.5. klo 11-17

Uutinen

Vantaan ratikkahanke vierailee koko perheen Mahdollisuuksien Tori -tapahtumassa Hakunilan urheilupuistossa 21.5. klo 11–17.  Teltalla on tavattavissa ratikan suunnittelutiimi ja HSL:n asiantuntija. Ratikan reitin ohjatulle pyöräretkelle voi ilmoittautua 15.5. mennessä.

Kuvituskuva

Ratikan suunnittelijoita ja muita Vantaan kaupungin asiantuntijoita on tavattavissa Mahdollisuuksien tori-tapahtumassa.

Vantaan Ratikkahanke vierailee Mahdollisuuksien Tori -tapahtumassa Hakunilan urheilupuistossa 21.5. klo 11–17.  Teltalla on tavattavissa ratikan suunnittelutiimi ja HSL:n asiantuntija. Ohjelmassa on muun muassa Street Art Vantaan Taidekassi -ja lasten Ratikka-taidetyöpajat sekä fillaripianisti Aarno Paakkari.

Ratikan reitin opastettu karnevaalitunnelmainen pyöräretki lähtee noin klo 12.15 Mahdollisuuksien torin lavan edestä, ja suuntaa ratikkareittiä pitkin päättyen Ilmailumuseolle. Ilmailumuseo tarjoaa perillä virkistävän smoothien ja ilmaisen sisäänpääsyn museoon. Pyöräretken järjestää Vantaan Latu ja Polku ry. Pyöräretkelle ilmoittaudutaan viimeistään 20.5. mennessä sähköpostitse info@vantaanlatu.com.

Ratikkatiimin lisäksi Vantaan kaupungilla on oma infopiste, jossa on tarjolla ajankohtaista tietoa kaupungin palveluista ja osallistumismahdollisuuksista ja tavattavissa on kaupungin asiantuntijoita.

Mahdollisuuksien Tori tarjoaa värikästä ohjelmaa kaikenikäisille

Mahdollisuuksien Tori on kaikenikäisille suunnattu kansainvälinen festivaali, joka esittelee monimuotoista Vantaata ja tarjoaa laadukasta ja maksutonta lavaohjelmaa sekä työpajoja. Mahdollisuuksien toreilla tapaat paikallisia järjestöjä, nautit värikkäästä ohjelmasta ja saat tietoa globaaleista kehityskysymyksistä. Tapahtumia järjestetään vuosittain noin 20 paikkakunnalla Oulusta Maarianhaminaan. Vantaalla Mahdollisuuksien Torin järjestää tänä vuonna Hakunilan kansainvälinen yhdistys yhteistyössä vantaalaisten organisaatioiden kanssa. Valtakunnallista Mahdollisuuksien Tori-verkostoa koordinoi Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo.

Mahdollisuuksien Torilla on ohjelmaa koko perheelle esiintyjinä mm. Voice of Finland -2021 finalisti Elise-Juliette ja Finnair Pilots Big Band. Tule mukaan ja innostu!

Hakunilan Urheilupuisto klo 11–17, Luotikuja 2.
Lisätietoa ohjelmasta ja pyöräretkelle ilmoittautumisesta: Lisätietoa ohjelmasta ja pyöräretkelle ilmoittautumisesta Vantaan tapahtumakalenterista ja Vantaan ratikan Facebook-tapahtumasta.

Lisätietoja

Ulla Viskari-Perttu

Kulttuurituottaja
ulla.viskari-perttu@vantaa.fi

Pirjo Kivimäki

Hakunilan kansainvälinen yhdistys 040 705 0002