Vantaan ratikka – Viertolan alueen asukastilaisuus 30.11.

Uutinen

Vantaan ratikan suunnittelijat ovat kertomassa ratikan Viertolan alueen suunnitelmista ja ratikkaan liittyvistä ajankohtaisista asioista asukastilaisuudessa Viertolan koululla. Tilaisuuksia on tulossa myös muille pientaloalueille.

Havainnekuva Vantaan ratikasta Tikkurilantieltä Viertolasta.

Vantaan ratikan asukastilaisuus pidetään 30.11. Viertolan koululla Liljatien toimipisteessä.

Vantaan ratikan suunnittelijat jalkautuvat kertomaan keskiviikkona 30.11.2022 kello 17–19 ratikan Viertolan alueen suunnitelmista ja ratikkaan liittyvistä ajankohtaisista asioista Viertolan koululle, Liljatien toimipisteeseen.

Viertolan alueella raitiotietä suunnitellaan Tikkurilantielle, ja käynnissä on ratikkakatujen asemakaavoitus ja katusuunnittelu. Tilaisuudessa puhumassa Vantaan ratikan hankejohtaja Tiina Hulkko ja asemakaava-arkkitehti Anna Hellén sekä kaupungininsinööri Henry Westlin. Ohjelmassa lyhyet alustukset ratikkahankkeesta ja suunnitelmista, ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Vantaan ratikan Viertolan asemakaava- ja katusuunnitelmaehdotukset tulevat nähtäville mahdollisesti marraskuun lopulla, ja niihin voi vaikuttaa jättämällä muistutuksia kirjaamoon.

Vantaan ratikan Viertolan asemakaavan valmisteluaineistoon (esitelty 3.6.2022) sekä asemakaavaa vastaaviin Tikkurilantien katusuunnitelmaluonnoksiin (esitelty 27.1.–9.2.2022) voi tutustua Vantaan ratikan verkkosivuilla.

Lisää tilaisuuksia on tulossa myös muille pientaloalueille.  

Tule mukaan vaikuttamaan ratikan suunnitteluun!

Viertolan alueen asukastilaisuus
Aika: 30.11. klo 17–19
Ohjelma: Vantaan ratikan suunnitelmien esittely ja keskustelu & kysymyksiä
Osoite: Liljatie 2, 01300 Vantaa

Lisätietoja

Tiina Hulkko

Hankejohtaja
050 304 4146

Avainsanat

RatikkaOsallistu ja vaikutaKaupunkikehitys