Vantaan uudistettu tapahtumakalenteri ja verkkokauppa on otettu käyttöön

Uutinen

Asiasanat

ViestintäAsukkaat

Vantaan tapahtumat yhteen kokoava tapahtumakalenteri on uudistunut. Uudistuksessa on parannettu tapahtumakalanterin visuaalista ilmettä, saavutettavuutta ja käytettävyyttä. Kalenterin hakutoiminto on entistä käyttäjäystävällisempi, ja mahdollistaa nyt tarkennetun suodatusmahdollisuuden ja ennustavan sanahaun.

SM-hiihto aurinkoisena talvisäällä.

Tapahtumakalenterin vanhojen käyttäjien käyttäjätilit ja salasanat toimivat edelleen normaalisti. Uutena mahdollisuutena tapahtumakalenteriin voi kirjautua nyt myös sosiaalisen median tunnuksilla.  

Tapahtumajärjestäjän profiilin luonti on jatkossa pakollista. Kun profiili on luotu, voidaan luoda tapahtumia järjestäjän nimissä. Tapahtumajärjestäjän profiili voidaan luoda organisaatiolle, yritykselle, yhdistykselle, seuralle tai vaikkapa toiminimelle. 

Tapahtumakalenterin löydät jatkossakin osoitteesta tapahtumat.vantaa.fi.

 

Verkkokauppa laajempaan käyttöön

Aikaisemmin vain museotuotteiden myyntiin käytettyä verkkokauppaa on jatkokehitetty. Kaupungin verkkokaupan kautta voi jatkossa ilmoittautua tapahtumiin, sekä ostaa tapahtumalippuja ja kaupungin tuotteita. Tulevaisuudessa verkkokauppaa hyödynnetään mahdollisesti myös muuhun tuote- ja palvelumyyntiin.

Mikäli tarvitset apua tapahtumakalenterin tai verkkokaupan käyttöön liittyen voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa verkkokauppa.asiakaspalvelu@vantaa.fi tai puhelimitse numeroon 09 839 50440 (maanantaisin klo 9-11 ja torstaisin klo 13-15).

Avainsanat

Tapahtumat