Ylästön asukasfoorumi kutsuu keskustelemaan alueen asioista 26.4.

Uutinen

Kaupungin johdon asukasfoorumi järjestetään Ylästössä 26.4. klo 18–20. Tilaisuuteen voi osallistua sekä paikan päällä että etäyhteydellä. Paikkana toimii Ylästön koulun ruokala (Ollaksentie 29 B, 01690 Vantaa).

Taloja Ylästössä.

Paikalla Ylästössä ovat asukkaiden kysymyksiin vastaamassa kaupunginjohtaja Ritva Viljanen, apulaiskaupunginjohtajat, asiantuntijoita kaupungin eri toimialoilta sekä HSL:n ja Poliisin edustajat. Tilaisuuteen ovat tervetulleita erityisesti Ylästön ja lähialueen asukkaat, mutta myös muut alueen ja kaupungin asioista kiinnostuneet.

Tilaisuus alkaa klo 17.30 kahvituksella, jonka järjestää Ylästön koulun 4C-luokka. Klo 18.00 alkavassa ohjelmassa on perinteiseen tapaan esityksiä alueen ajankohtaisista asioista. Oman kysymyksensä pääsee esittämään suoraan kaupungin johdolle yleisessä kyselyosuudessa. Lopuksi osallistujat pääsevät valitsemaan itselleen kiinnostavan teemapöydän, jossa käydään keskustelua tarkemmin kaupungin palveluista Ylästössä. Tilaisuudessa on viittomakielen tulkkaus.

Voit osallistua tilaisuuteen myös etäyhteyksillä tämän Teams-linkin kautta.

Kaupungin johdon asukasfoorumi jalkautuu kaksi kertaa vuodessa jollekin Vantaan kaupunginosista. Vuonna 2021 ensimmäinen foorumi järjestettiin etätilaisuutena Kivistön alueen asioista ja syksyllä foorumi järjestettiin hybriditilaisuutena Koivukylässä. Asukasfoorumi on yksi kaupunkitasoisista kaupunkilaisten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista kuntavaalien välillä.

Lue lisää osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista vantaa.fi:ssä ja ajankohtaisista vaikuttamisen paikoista osallistuvavantaa.fi:ssä.

Löydät Ylästön asukasfoorumin myös Vantaan tapahtumakalenterista.

Avainsanat

YlästöOsallisuusOsallistu ja vaikuta