Terveiset tuoreimmalta Kakun palaselta

Blogi Kakun palanen

Kesätyö Vantaan kaupunkikulttuurin viestinnässä alkoi jo kaksi kuukautta sitten. Nyt on aika muistella kevättä ja virittäytyä loppukesään.

Nainen uimassa meressä

Kesähelteillä paras viilennyskeino on pulahdus mereen.

Sisältö

Pandemian jälkeinen aika näyttää alkaneen – ainakin sen perusteella, kuinka monta tapahtumaa Vantaalla kesän aikana järjestetään. Pieni murto-osa näistä tapahtumista on jo päätynyt kesäharjoittelijan työpöydälle ja niistä viestiminen onkin ollut työpäivien pääosassa.  

Touko-kesäkuun aikana olen ehtinyt viestimään yli kolmestakymmenestä tapahtumasta, kirjoittanut uutisia kaupungin verkkosivuille, lähettänyt mediatiedotteita, valokuvannut ihmisiä ja tapahtumia, tehnyt juttukeikan paikan päällä Myyrmäen skeittiparkin avajaisissa, Louhela Jameissa ja Nuorten kesäkahvilassa sekä somettanut ahkerasti. Monet ovat kysyneetkin, mitä odotan kesätyöltä? Odotan kaikkea edellä mainittua ja paljon muuta.  

Jo nyt olen saanut vastuulleni isoja viestintäkokonaisuuksia eri tapahtumiin liittyen. Olen saanut vapautta ja mahdollisuuksia käyttää luovuuttani. Olen onneksi saanut myöskin työskennellä rautaisten ammattilaisten kanssa, joita tiimistäni ja sen ulkopuolelta, koko kaupunkikulttuurin toimialalta, löytyy huikea määrä. Olen päässyt sukeltamaan altaan syvään päätyyn, mutta kellukkeet on annettu matkaan mukaan.  

Vantaalla tapahtuu kesän aikana paljon mielenkiintoisia, hauskoja, iloisia, avoimia, jännittäviä ja uusiakin tapahtumia. Niiden parissa työskentely on ennen kaikkea inspiroivaa, sopivan haasteellista ja kiinnostavaa. Odotan innolla tätä seikkailua, jota myöskin kesätyöksi Kakussa kutsutaan. 

Kaunista suvea ja hyviä seikkailuja kaikille Vantaan tapahtumakesään!

Hele Teutari, viestintäalan harjoittelija

Liittyvät sisällöt

Kaikki kategoriassa Kakun palanen