Vantaalainen kaupunkikulttuuri on Sinua varten

Blogi Kakun palanen

Kaupunkikulttuurin toimiala on ollut olemassa nyt reilut kaksi vuotta. Mitä oikeastaan on kaupunkikulttuuri? Kysymykseen ei ole tyhjentävää vastausta, mutta sitä kannattaa pohtia. Kakun palanen -blogissa omat työntekijämme pohtivat kaupunkikulttuurin syvintä olemusta eri näkökulmista.

blogin kirjoittaja.

Sisältö

Olen muutaman kerran saanut kuulla työpalavereissa, että ”teillä siellä kaupunkikulttuurissa on kaikki hauska”. Kommentin tarkoitus ei suinkaan ole ollut vertailla katkeraan sävyyn eri toimialojen työskentelyn vakavuusastetta, vaan se on joka kerta heitetty hieman lippa vinossa.

Kuitenkin siinä on totuuden siemen.

Kaupunkikulttuurin toimiala on ollut olemassa suunnilleen saman ajan kuin koronaviruspandemia. Sattumaako? Ehkä. Joka tapauksessa toimialamme tarkoitus on korona-aikana kirkastunut: Meidän tehtävämme on tuottaa iloa ja toivoa.

Liikunta, kulttuuri, nuorisopalvelut, kirjasto, aikuisopisto ja asukaspalvelut rikastuttavat kaikki vantaalaisten elämää omilla tavoillaan. Pandemia-ajan pikkuhiljaa hellittäessä otettaan myös tapahtumat alkavat nostaa päätään, ja me kaupunkikulttuurissa pyrimme mahdollistamaan niiden järjestämisen Vantaalla mahdollisimman sujuvasti.

Toimialamme kokoaa yhteen kaupungissa tarjolla olevat vapaa-ajan mahdollisuudet, eli kyllä – sen kaiken hauskan.

Sinun tehtäväksesi jää poimia tarjonnasta ne itsellesi sopivat ja kiinnostavat Kakun palaset. Niistä voit luoda ihan ikioman, hauskan ja innostavan kaupunkikulttuurisi.

Kirjoittaja

Pekko-Joonas Rantamäki

Kirjoittaja on kaupunkikulttuurin toimialan tiedottaja, joka nauttii kaupunkikulttuurista erityisesti luonnossa ja liikunnan parissa. Myös Kakun palaset maistuvat sopivissa määrin.

Liittyvät sisällöt

Kaikki kategoriassa Kakun palanen