Kokousta Kuusijärven luonnon äärellä

Kuusijärven luonnonläheisestä ympäristöstä löytyy inspiroivia kokoustiloja, jotka voit vuokrata omaan käyttöösi.

Kuusijärvi tarjoaa luonnonläheiset puitteet kokoustamiseen ja erilaisiin tilaisuuksiin. Kokoustamisen lomassa voi käydä virkistäytymässä Kuusijärven kauniissa luontoympäristössä. Kuusijärven kahvilatila ja kokoushuone Rantatupa on sisustettu ja kalustettu uudelleen syksyllä 2022. Tarjoilut kokouksiin ja tilaisuuksiin tilataan Vantaan kaupungin yhteistyökumppanilta Café Kuusijärveltä.

 

Kokoustila Rantatupa

Kokoustila Rantatupa on vuokrattavissa kahvilaravintolan aukioloaikojen puitteissa. Rantatupa on Kuusijärven hirsisen päärakennuksen alakerrassa, jossa on kokouspuitteet noin 30 henkilölle. Rantatuvan kalustus on uusittu syksyllä 2022. Rantatuvasta löytyy tarvittava kokoustekniikka sekä wc. Kokoustilaan on oma erillinen sisäänkäynti rannan puolelta. Kokoustauolla pääsee helposti virkistäytymään rannalle tai vaikka kiertämään reilun kilometrin mittaisen rantareitin.

Kokousmökki Metsätupa

Metsätupa saunaosastoineen on vuokrattavissa kahvilaravintolan aukioloaikojen puitteissa. Metsätupa on perinteinen hirsimökki, josta löytyy oma tupa kokoustamiseen. Metsätuvassa onnistuvat kokoukset ja tilaisuudet noin 10–20 henkilölle, ja tilasta löytyy tarvittava kokoustekniikka. Kokoustauolla voi virkistäytyä Metsätuvan omalla terassilla tai piipahtaa järven rannalla.

Metsätuvan sähkösauna 

Kokoustilan lisäksi Metsätuvasta voi vuokrata sähkösaunan yksityiskäyttöön. Mökin sähkösauna pukutiloineen valmistui vuonna 2017 ja lauteille mahtuu löylyttelemään kerrallaan 7–8 saunojaa. Saunaa vuokrataan vähintään kolmeksi tunniksi kerrallaan, ja saunan vuokraukseen sisältyy Metsätuvan muiden tilojen käyttö.

Kokousmökki Metsätupa

Kuusijärven grillikota

Kuusijärvellä voit vuokrata grillikodan yksityiskäyttöön. Grillikota on sisustettu luonnonläheisesti ja iso tulisija mahdollistaa viihtyisän ajanvieton isommallekin porukalle. Grillikotaan mahtuu kerrallaan noin 25 henkilöä. Vuokrahinta sisältää polttopuut.

Kuusijärven vuokrattava grillikota.

Kuusijärven saunat

Kuusijärven savu- ja sähkösaunat ovat yleisiä saunoja, joita ei ole mahdollista varata yksityiskäyttöön osaksi kokouspäivää tai muuta tilaisuutta. Saunalippuja savu- ja sähkösaunoihin myydään Kuusijärven päärakennuksessa. Sen sijaan kokousmökki Metsätuvan sähkösauna on vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Kuusijärven savusaunat.

Avainsanat

KuusijärviHyvinvointiLiikuntaKokouksetKokoustilat